Δήμος Κηφισιάς

3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΑΛΛΟΦΩΝΙΑΣ 2020-21 ΓΙΑ ΤΟ Ε1 ΤΟΥ 6ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

By  | 

Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος συγχαίρουν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς «Πηνελόπη Δέλτα» και ειδικότερα στο τμήμα της Ε1 για τη διάκριση του στον πανελλήνιο Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας 2020-21 με τίτλο: «Νotre collection de rêves et de découvertes» (Η συλλογή μας με όνειρα και ανακαλύψεις).

Ακολουθεί η ανακοίνωση του σχολείου:

«Το Ε1′ τμήμα του σχολείου μας κατέκτησε το 3ο βραβείο στον πανελλήνιο Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας 2020-21,  με τίτλο: «Νotre collection de rêves et de découvertes» (Η συλλογή μας με όνειρα και ανακαλύψεις).  

Με μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά, οι μαθητές/τριες, με την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια της εκπαιδευτικού Γαλλικών κ. Βάσιας Χασιώτη, κατάφεραν να δημιουργήσουν το δικό τους φανταστικό Ελληνικό νησί, που το ονόμασαν «Το νησί των Ονείρων» (Onironissi, L`île de rêves). Με φαντασία, έμπνευση και δημιουργικότητα, ζωγράφισαν τις ιδέες τους, συνέθεσαν έναν τουριστικό οδηγό για το υπέροχο νησί τους, φαντάστηκαν ιστορίες, θρύλους και μνημεία και τελικά κατέκτησαν το 3ο βραβείο πανελλαδικά, σε ένα Διαγωνισμό με πάνω από 4000 συμμετοχές. H διάκριση αυτή των παιδιών μας είναι πραγματικά αξιέπαινη και εντυπωσιακή!»  

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds