Δήμος Κηφισιάς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 12/6 και όχι 13/6 τα «ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΕΙΑ 2021»

By  | 

Μία ημέρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη θα διεξαχθούν οι Αγώνες Στίβου των Διαχρονικών Αθλητών «ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΕΙΑ». Αυτή ήταν η απόφαση των διοργανωτών των Αγώνων έπειτα από συγκεκριμένο θέμα το οποίο δημιουργήθηκε σχετικά με τον τεχνολογικό εξοπλισμό (ηλεκτρονικό χρονόμετρο – φώτο φίνις).
Ελπίζουμε να μην ακυρωθούν οι συμμετοχές των ήδη δηλωθέντων αθλητών και αθλητριών παρότι κατανοούμε απόλυτα την αναστάτωση που δημιουργείται και λυπούμαστε για αυτό. Ευχόμαστε να ξεπεράσουν οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες το θέμα της αλλαγής της ημερομηνίας και να χαρούμε όλοι μαζί τους Αγώνες.
Το ωρολόγιο πρόγραμμα παραμένει το ίδιο.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds