Δήμος Κηφισιάς

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ ΚΑΙ 12 ΕΤΩΝ

By  | 

Ο Δήμος Κηφισιάς, στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, συνεχίζει τη λειτουργία των Καλοκαιρινών Παιδότοπων, σε πέντε (5)  Δημοτικά Σχολεία του Δήμου μας σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους γονείς που εργάζονται αλλά και να προσφέρει δημιουργική απασχόληση σε παιδιά ηλικίας από 4 έως και 12 ετών. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από τις 05/07/2021 έως και 30/07/2021 καθημερινά Δευτέρα ως Παρασκευή, 8:00 – 15:30.

Τη φετινή χρονιά, υλοποιώντας την υπόσχεση προς τους γονείς των παιδιών που φέτος πήγαν ως προνήπια στα νηπιαγωγεία κι όχι στους παιδικούς σταθμούς, για πρώτη φορά θα λειτουργήσει Καλοκαιρινούς Παιδότοπους και σε τέσσερα (4) Νηπιαγωγεία του Δήμου μας, ώστε να μπορούν να τους παρακολουθήσουν τα νήπια και τα προνήπια με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Το πρόγραμμα οργανώνεται και υλοποιείται από το ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» με Πρόεδρο του κα Κατερίνα Καραλή. Λόγω της πανδημίας του Covid -19, θα τηρηθούν στο πρόγραμμα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα  του ΕΟΔΥ που ίσχυσαν και για τις εκπαιδευτικές μονάδες.

Το πρόγραμμα φέτος εκτός από τους Δασκάλους και Νηπιαγωγούς, θα το πλαισιώσουν Γυμναστές, Δάσκαλοι Χορού, Καράτε, Εικαστικοί, Θεατρολόγοι και Μουσικοί. Επίσης  θα  υπάρχει  νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό.

Παραλαβή αιτήσεων από Τρίτη 22 Ιουνίου έως και Τετάρτη 30 Ιουνίου στα γραφεία της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Κηφισιάς (Διονύσου 73 και Γορτυνίας), και ώρες 9.00- 13.00.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ -ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ 2021

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ ΚΟΙΝΩΝΙΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ- «Πρόσληψη προσωπικού για κατεπείγουσες ανάγκες μέχρι ένα δίμηνο για τον Καλοκαιρινό Παιδότοπο»

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds