ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΛΑΚΗ

By  | 

Μεγάλη επιτυχία γνωρίζει το τραγούδι«Κατι δεν κάναμε καλά» της Μαρίας Καρλάκη, που εχει ξεπεράσει τις 990.000 προβολές στο youtube.Σε αντίθεση με τον τίτλο λοιπόν, αποδεικνύεται  πως εκαναν πολύ καλά  ο Γιάννης Ζουγανέλης και  ο Ηλίας Φιλίππου που συνεργάστηκαν και της εμπιστεύτηκαν το τραγούδι τους.


Αυτο το διάστημα, η Μαρία Καρλάκη ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή της περιοδεία, που θα μοιράζεται στις προσωπικές της συναυλίες με τιτλο «Μια αγκαλιά τραγούδια», αλλά και σε αυτες που θα κάνει με τον Γιάννη Ζουγανέλη.

Ακούστε το στο Spotify εδώ: https://orcd.co/katidenkanamekala

Δείτε το music video στο YouTube εδώ: 


Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds