ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής και Α’ Αντιπροέδρου της ΕΝΠΕ Γ. Πατούλη με τον Αν. Υπουργό Εξωτερικών Μ. Βαρβιτσιώτη-Τηλεδιάσκεψη με τους Περιφερειάρχες με αφορμή την επικείμενη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης

By  | 

Γ. Πατούλης: «Θα οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την Ευρώπη και μέσα από την ενδυνάμωση της περιφερειακής διακυβέρνησης»

ddfgeewq

Η συμμετοχή των Περιφερειών στην ελληνική πρόταση με αφορμή την επικείμενη Διάσκεψη για το μέλλον της Ευρώπης ήταν το αντικείμενο της τηλεδιάσκεψης του Αν. Υπουργού Εξωτερικών Μ. Βαρβιτσιώτη και του Περιφερειάρχη Αττικής και Α’ Αντιπροέδρου της ΕΝΠΕ με τους Περιφερειάρχες της χώρας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Υπ. Εξωτερικών.

Προηγήθηκε συνάντηση του κ. Πατούλη με τον κ. Βαρβιτσιώτη κατά την οποία συζητήθηκαν οι δράσεις της Περιφέρειας Αττικής στο πλαίσιο της Διάσκεψης αλλά και οι τομείς συνεργασίας που μπορεί να γίνουν και περαιτέρω συνέργειες μεταξύ της Περιφέρειας και του Υπουργείου. Στη συνάντηση μετείχε και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ι. Σελίμης.

Ο Αν. Υπουργός Εξωτερικών υπογράμμισε τον σημαντικό ρόλο που θα έχουν οι Περιφέρειες στο διάλογο για το Μέλλον της Ευρώπης, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Η συμμετοχή των Περιφερειών στον Διάλογο για το Μέλλον της Ευρώπης αποτελεί εθνικό στοίχημα. Με τον Περιφερειάρχη Αττικής και τη συμμετοχή όλων των Περιφερειών ενώνουμε τις δυνάμεις μας με κοινές πρωτοβουλίες και δράσεις ώστε να δώσουμε φωνή στους πολίτες». 

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης συνεχάρη τον Αν. Υπουργό Εξωτερικών Μ. Βαρβιτσιώτη που είναι επικεφαλής της ελληνικής πρότασης για την τηλεδιάσκεψη για το μέλλον της Ευρώπης, για το εγχείρημα, επισημαίνοντας πως η Περιφέρεια Αττικής θα συμμετάσχει ενεργά με συγκεκριμένες δράσεις και εκδηλώσεις με θεματικό αντικείμενο, μεταξύ άλλων, το περιβάλλον, την κυκλική οικονομία, τον θεματικό τουρισμό με έμφαση στον Τουρισμό Υγείας και την «πράσινη» ανάπτυξη.

«Αποτελεί βαθιά μου πεποίθηση πως θα οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την Ευρώπη και μέσα από την ενδυνάμωση της περιφερειακής διακυβέρνησης» σημείωσε και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως όλες οι Περιφέρειες θα προσφέρουν πολλά σ΄αυτό το διάλογο, με δράσεις που θα αφήσουν ισχυρό αποτύπωμα. 

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds