ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Τρεις Αιωνόβιες Ελιές μεταφυτεύτηκαν στο Δήμο Διονύσου

By  | 

Τη Δευτέρα 7 Ιουνίου το συνεργείο πρασίνου του Δήμου Διονύσου προχώρησε στη μεταφύτευση τριών (3) Αιωνόβιων Ελιών που προσέφερε η ΕΡΓΟΣΕ στο Δήμο, σε συνέχεια σχετικού αιτήματος που υποβλήθηκε.

Τα δένδρα μεταφυτεύτηκαν σε τρία διαφορετικά σημεία. Το πρώτο στον περιβάλλοντα χώρο δίπλα στο πάρκινγκ του σταθμού του ΟΣΕ στον Άγιο Στέφανο, το δεύτερο επί της Λεωφόρου Κρυονερίου κοντά στον Κόμβο Αγίου Στεφάνου και το τρίτο στη διασταύρωση των Λεωφόρων Διονύσου και Μητροπολίτου Κυδωνιών στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου.

Στη διαδικασία της μεταφύτευσης παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Απαλλοτριώσεων της ΕΡΓΟΣΕ Βασίλης Ξουραφάς, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Χιώτης, Μανώλης Κόκκαλης και Μιχάλης Τσιλιγκίρης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ροδόπολης Βασίλης Κλεφτάκης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου Τάσος Μπάσης, ο Υπεύθυνος του Γραφείου Πρασίνου Γιώργος Πάζιος κ.α.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό οι χώροι στους οποίους μεταφυτεύτηκαν οι Αιωνόβιες Ελιές μέσα στο επόμενο διάστημα θα διαμορφωθούν με γκαζόν, λουλούδια και φωτισμό, ενώ στο μέλλον αναμένεται η μεταφύτευση κι άλλων τέτοιων ελιών που θα προσφέρει η ΕΡΓΟΣΕ.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds