Εθελοντισμός

Η Περιφέρεια Αττικής και η ΠΟΣΕΑ πραγματοποιούν την 18η λαμπαδηδρομία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών με στόχο την ανάδειξη και ενίσχυση της εθελοντικής αιμοδοσίας

By  | 

Γ. Πατούλης: «Η αιμοδοσία είναι δώρο ζωής, πράξη ευαισθητοποίησης, προσφοράς αγάπης και αλληλεγγύης»

Με την Εθιμοτυπική Τελετή Αφής της «Φλόγας της Αγάπης» θα ξεκινήσει επίσημα η 18η λαμπαδηδρομία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών, τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 και ώρα 18.30 στους Στύλους του Ολυμπίου Διός.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Αττικής και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ).

Η «Φλόγα της Αγάπης» θα ταξιδέψει σε όλη τη χώρα, μεταφέροντας το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς της αιμοδοσίας και της δωρεάς οργάνων και στοχεύοντας στην αύξηση της ενημέρωσης, της ευαισθητοποίησης και της συμμετοχής.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, με αφορμή την εκδήλωση, επισημαίνει ότι η ανάγκη σε αίμα είναι μεγάλη και απευθύνει κάλεσμα ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης όλων των πολιτών.

 «Η εθελοντική αιμοδοσία είναι δώρο ζωής, πράξη ευαισθητοποίησης, προσφοράς αγάπης και αλληλεγγύης. Ειδικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας τα αποθέματα σε αίμα έχουν μειωθεί δραματικά. Προσφέροντας αίμα, συμβάλλουμε στη σωτηρία συνανθρώπων μας. Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει με δράσεις, πρωτοβουλίες και συνεργασίες τις προσπάθειες που γίνονται για την επέκταση της εθελοντικής αιμοδοσίας»

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds