ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Ζωντανά στις 13:00 – Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος εκδηλώσεων «Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2021»

By  | 

Το πρόγραμμα των μουσικών και θεατρικών παραστάσεων που θα φιλοξενήσει το «Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2021» από 1 Ιουλίου έως 19 Ιουλίου 2021, στο φιλόξενο και ασφαλές Αίθριο Θέατρο (Λεωφ. Κηφισίας 219) παρουσιάζει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Νίκος Πέππας σε Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Ιουνίου και ώρα 13:00, στο Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου (Βασιλίσσης Σοφίας 85, 15124).

Τη Συνέντευξη Τύπου θα πλαισιώσουν καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο φετινό Φεστιβάλ.

Η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί για συγκεκριμένο αριθμό εκπροσώπων των μέσων μαζικής ενημέρωσης – λόγω υγειονομικών πρωτοκόλλων – συνεπώς είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 210 8056314 και email: info@keda.com.gr Θα μεταδοθεί ζωντανά από τα sites https://maroussi.gr & https://keda.com.gr και τα social media του Δήμου

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds