ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Ζωντανά στις 13:00 – Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος εκδηλώσεων «Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2021»

By  | 

Το πρόγραμμα των μουσικών και θεατρικών παραστάσεων που θα φιλοξενήσει το «Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2021» από 1 Ιουλίου έως 19 Ιουλίου 2021, στο φιλόξενο και ασφαλές Αίθριο Θέατρο (Λεωφ. Κηφισίας 219) παρουσιάζει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Νίκος Πέππας σε Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Ιουνίου και ώρα 13:00, στο Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου (Βασιλίσσης Σοφίας 85, 15124).

Τη Συνέντευξη Τύπου θα πλαισιώσουν καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο φετινό Φεστιβάλ.

Η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί για συγκεκριμένο αριθμό εκπροσώπων των μέσων μαζικής ενημέρωσης – λόγω υγειονομικών πρωτοκόλλων – συνεπώς είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 210 8056314 και email: info@keda.com.gr Θα μεταδοθεί ζωντανά από τα sites https://maroussi.gr & https://keda.com.gr και τα social media του Δήμου

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds