ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Κλείστε τη θέση σας για το νέο Life Skills Bootcamp του Σεπτεμβρίου: Ένα πλήρες πρόγραμμα για δεξιότητες ζωής!

By  | 

Μετά από 8 κύκλους στην Αθήνα, έναν στη Θεσσαλονίκη και δυο επιτυχημένους online κύκλους, το Life Skills Bootcamp επιστρέφει αυτόν τον Σεπτέμβριο.

Στο σχολείο, στο Πανεπιστήμιο, σε κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα, διδασκόμαστε τα πάντα εκτός από τα πιο σημαντικά: Τις δεξιότητες ζωής που μας χρειάζονται για να είμαστε ευτυχισμένοι προσωπικά και επαγγελματικά!

Το κενό αυτό έρχεται να καλύψει το Life Skills Bootcamp: ένα πλήρες, δομημένο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης γύρω από 10 δεξιότητες ζωής που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τη ζωή σας!

Θέλετε να ανελιχθείτε επαγγελματικά; Θέλετε να καταπολεμήσετε το άγχος; Θέλετε να βρίσκετε χρόνο για τον εαυτό σας; Θέλετε να επικοινωνείτε ουσιαστικότερα;

Όποιος κι αν είναι ο στόχος σας, το πρόγραμμα Life Skills Bootcamp έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει όλα τα εφόδια για να τον πετύχετε και να αλλάξετε τη ζωή σας μέσα σε 23 μέρες, χωρίς να σκοντάφτετε σε εσωτερικά εμπόδια!

Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές που ισχύουν για τους καλοκαιρινούς μήνες και κλείστε από τώρα τη θέση σας. Το Σεπτέμβριο επιστρέφουμε με ανανεωμένη διάθεση και κλείνουμε ραντεβού με την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Οι δέκα δεξιότητες ζωής

  • Θετική Σκέψη
  • Αυτοπεποίθηση
  • Διαχείριση Άγχους
  • Συναισθηματική Νοημοσύνη
  • Επικοινωνία
  • Γλώσσα Σώματος
  • Διεκδικητικότητα
  • Διαπραγματεύσεις
  • Στοχοθεσία
  • Διαχείριση Χρόνου

Αυτές είναι οι δέκα δεξιότητες που, αν κατακτήσετε, θα χαράξετε το δρόμο προς την προσωπική σας επιτυχία, όπως εσείς τη μεταφράζετε!

Αντίθετα με τις λανθασμένες απόψεις που επικρατούν, όλες οι παραπάνω δεξιότητες είναι απολύτως διδάξιμες και καλλιεργήσιμες σε κάθε ηλικία, αρκεί βέβαια να το αποφασίσετε.

Ξεχάστε, λοιπόν, τη νοοτροπία του «το έχω» ή «δεν το έχω» και μάθετε πώς «Θα το έχετε»! Το μόνο που χρειάζεται πραγματικά να «έχετε» είναι η διάθεση για μάθηση, καθώς το πρόγραμμα σας παρέχει όλη τη γνώση και τα εργαλεία που θα χρειαστείτε.

Η εισηγήτρια, Εύη Ξυραφά

Το πρόγραμμα Life Skills Bootcamp έχει δημιουργηθεί και διδάσκεται από την Εύη Ξυραφά. Η Εύη Ξυραφά είναι σύμβουλος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης με πάνω από 17 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση ενηλίκων. Στο Life Skills Bootcamp εκπαιδεύει τους συμμετέχοντες βήμα προς βήμα στις 10 δεξιότητες ζωής, τις οποίες αποτυπώνει και στο βιβλίο της «Θέλω-Πιστεύω- Μπορώ, Τα 3 κλειδιά της ζωής» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Με πάθος για την εκπαίδευση, με βαθιά γνώση του αντικειμένου και με γνήσιο ενδιαφέρον, η Εύη Ξυραφά είναι η κατάλληλη συνοδοιπόρος σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας και αλλαγής!

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα Life Skills Bootcamp;

Το Life Skills Bootcamp έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει πολύπλευρα και σε βάθος όλες τις δεξιότητες ζωής. Με συνδυασμό μεθόδων, με τεχνικές coaching και ασκήσεις, σκοπός του προγράμματος είναι να παρέχει γνώσεις που να είναι πρακτικά εφαρμόσιμες από όλους τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, πραγματοποιείται σε μικρή ομάδα, ώστε να καλύπτει εξατομικευμένα τις ανάγκες όλων των συμμετεχόντων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Σεμινάρια 20ωρών με την Εύη Ξυραφά
  • Group Coaching
  • Αναλυτικές παρουσιάσεις
  • Πρακτικές ασκήσεις
  • 10 podcasts για τις βασικές δεξιότητες της ζωής
  • Το βιβλίο «Θέλω-Πιστεύω-Μπορώ: Τα τρία κλειδιά της ζωής» της Εύης Ξυραφά, από τις εκδόσεις Διόπτρα.
  • Bonus:Life Skills Challenge, με 10 μαγνητοσκοπημένα σεμινάρια για τις 10 δεξιότητες της ζωής
  • Βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος

Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα;

To Life Skills Bootcamp απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως της ηλικιακής σας ομάδας, φύλου, επαγγέλματος και εκπαιδευτικού υπόβαθρου! Το πρόγραμμα είναι για εσάς αν:

  • Σας ενδιαφέρει η προσωπική σας ανάπτυξη.
  • Βρίσκεστε ενώπιον προσωπικών και επαγγελματικών αλλαγών στη ζωή σας.
  • Θέλετε υποστήριξη και ψυχική και πνευματική ενδυνάμωση.
  • Αναζητάτε κορυφαίας ποιότητας εκπαίδευση για επαγγελματική ανέλιξη.
  • Στοχεύετε στη βελτίωση των προσόντων σας, μέσα από την απόκτηση των βασικών δεξιοτήτων ζωής.
  • Χρειάζεστε καθοδήγηση στην αποσαφήνιση των στόχων σας.
  • Θέλετε να μάθετε πώς να αξιολογείτε και να αξιοποιείτε τις κατάλληλες ευκαιρίες.
  • Θέλετε να ανακαλύψετε το πλήρες δυναμικό σας.

Η δομή του προγράμματος

– “Θετική σκέψη – Αυτοπεποίθηση – Διαχείριση άγχους”

Τετάρτη 8 και Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021, και ώρες 18.30-21.00

– Συναισθηματική Νοημοσύνη – Επικοινωνία- Γλώσσα σώματος”

Τετάρτη 15 και Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021, και ώρες 18.30-21.00

– “Διεκδικητικότητα-Διαπραγματεύσεις”

Τετάρτη 22 και Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021, και ώρες 18.30-21.00

– “Στοχοθεσία- Διαχείριση χρόνου”

Τετάρτη 29 και Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021, και ώρες 18.30-21.00

Το Life Skills Bootcamp, όπως και όλα τα προγράμματα Life Skills Training, έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους συμμετέχοντες, οι οποίοι βιώνουν όχι μόνο μια ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία, αλλά και ουσιαστικά ωφέλιμη για τη ζωή τους. Σε πολλούς μάλιστα τα αποτελέσματα διαρκούν δια βίου, όπως άλλωστε και οι δεξιότητες ζωής. Δείτε τι δηλώνουν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες σε προηγούμενη ομάδα του Life Skills Bootcamp:

Η εμπειρία από προηγούμενες ομάδες

«Η συμμετοχή μου στο Life Skills Bootcamp μού χάρισε πολλά και ουσιαστικά οφέλη. Εκπαιδεύτηκα στις δεξιότητες της ζωής μέσα σε ένα ζωντανό, δραστήριο και αλληλεπιδραστικό περιβάλλον αξιόλογων ανθρώπων. Ανακάλυψα δυνατότητες, ευκαιρίες και σχεδίασα τρόπους δράσης, αφού κατανόησα στην πράξη τι σημαίνουν οι δεξιότητες ζωής: η σημασία του να μπορώ να αποκωδικοποιώ τα μηνύματα των συνομιλητών μου, η ανάγκη ν’ αναβαθμίσω την ποιότητα της επικοινωνίας, αντιλήφθηκα την αξία του προγραμματισμού και την ικανότητα της οργάνωσης του χρόνου, του χρήματος. Αναγνώρισα τη σημασία και τις πτυχές της διεκδικητικότητας, καθώς και τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους να εγκαταλείψω βλαβερές συνήθειες. Κατάλαβα ποια είναι τα μυστικά της επιτυχημένης αναζήτησης επαγγελματικών ευκαιριών, με βάση τον στόχο μου» – Μαρίνα Σίσκου, (Life Skills Bootcamp Μαρτίου)

«Το Life skills bootcamp με βοήθησε σε μεγάλο βαθμό να επικοινωνώ καλύτερα με τους ανθρώπους ακούγοντας ενεργητικά. Ακούω προσεκτικά τον συνομιλητή μου και με ενδιαφέρει πλέον να δω και την δική του πλευρά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αποκομίζω εύκολα πληροφορίες από τον συνομιλητή μου και να ανοίγω τους ορίζοντές μου. Η εισηγήτρια μετέδωσε εργαλεία για το πώς θα καταφέρουμε τους στόχους μας τόσο με τις παρουσιάσεις στη διάρκεια των παραδόσεων όσο και με ασκήσεις ατομικές και ομαδικές. Προσωπικά, το κομμάτι του προγράμματος που συνέβαλε περισσότερο στον στόχο μου ήταν οι ασκήσεις και ιδίως οι ομαδικές, που με βοήθησαν να καλλιεργήσω ομαδικό πνεύμα.»- Μαρία Παντελίδου, (Life Skills Bootcamp Μαρτίου)

«Άλλαξα τρόπο σκέψης. Κατάλαβα πως δε θα βρω την ευτυχία και την ηρεμία, αν δεν γνωρίσω πρώτα τον εαυτό μου, αν δεν δουλέψω με εμένα. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, είμαι πιο χαρούμενη, δεν είμαι τόσο αναβλητική όπως πριν. Βάζω στόχους και μπορώ να αλλάζω τα συναισθήματα μου.

Η Εύη είναι προσιτή, νιώθεις ασφάλεια να της πεις αυτό που σε απασχολεί, χωρίς να ντρέπεσαι. Με τις σωστές ερωτήσεις σου αλλάζει τις περιοριστικές σου πεποιθήσεις. Σου δίνει κλειδιά για να ανοίξεις νέες πόρτες στη ζωή σου, που δεν ηξέρες ότι υπήρχαν»

Νάντια Αναγνωστοπούλου, (Life Skills Bootcamp Απριλίου)

Δείτε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή εδώ:https://www.believeinyou.gr/lifeskillsbootcamp

Αλλάξτε τη ζωή σας μέσα σε 23 μέρες. Χωρίς φόβο, με πάθος!

Σας περιμένουμε!

ΧΟΡΗΓΟΣ

YOU GLOW GIRL

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds