ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης: Ζωντανά μέσω livestreaming θα μεταδοθεί την Τετάρτη 9/6 η συνάντηση για τα Λατομεία

By  | 

Την Τετάρτη 9/6 στια 19:00 θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω livestreaming, από το Κανάλι του Δήμου Διονύσου στο YouTube στο σύνδεσμο https://youtu.be/03wMOjqsFv4, η συνάντηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης για το θέμα των Λατομείων.

Ακολουθεί η σχετική Πρόσκληση:

«Η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης κ. Σοφία Κατσίγιαννη, ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Ιώαννης Καλαφατέλης, καθώς και ο καθ΄ ύλην αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Φωτάκης, σας προσκαλούν την Τετάρτη 09 Ιουνίου 2021 και ώρα:19:00 σε ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση για το θέμα της δημιουργίας Λατομείου Μαρμάρων.

Ο σκοπός της συνάντησης είναι να ενημερωθούν οι εκπρόσωποι των φορέων και οι πολίτες για τα πραγματικά δεδομένα και την κρισιμότητα του ζητήματος, καθώς και για τις ενέργειες του Δήμου μας όπως και των όμορων Δήμων. Τέλος, εξαιτίας, της υψηλής σημασίας που έχει η σύσσωμη ενεργοποίηση της τοπικής κοινωνίας στο ζήτημα αυτό, η συνάντηση επιδιώκει τον προσδιορισμό των απαιτούμενων ενεργειών των τοπικών φορέων και πολιτών, κατά το προσεχές μέλλον».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds