ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αναβαθμίζεται και επεκτείνεται το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στο παράπλευρο οδικό δίκτυο του άξονα ΠΑΘΕ, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής συνολικού προϋπολογισμού 1.8 εκ. ευρώ

By  | 

Γ. Πατούλης: «Επενδύουμε έμπρακτα στην ασφάλεια των πολιτών-Εκσυγχρονίζουμε το οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς μας με έργα υψηλών προδιαγραφών»

Το «πράσινο» φως για την έναρξη των εργασιών αναβάθμισης του δικτύου ηλεκτροφωτισμού στο παράπλευρο οδικό δίκτυο του άξονα ΠΑΘΕ, αρμοδιότητας της Περιφέρειας δόθηκε μετά την υπογραφή της σχετικής Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και της αναδόχου εταιρείας.

Τα έργα συνολικού προϋπολογισμού 1.8 εκ. ευρώ θα ξεκινήσουν άμεσα και έχουν χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης τα δύο χρόνια.

Ειδικότερα προβλέπεται η εκτέλεση εργασιών βελτίωσης, επέκτασης και συντήρησης των εγκαταστάσεων του δικτύου ηλεκτροφωτισμού, βάση της σχετικής μελέτης που εκπόνησε η Διεύθυνση Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας, με στόχο την αποτελεσματικότερη προάσπιση της οδικής ασφάλειας.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά:

«Επενδύουμε έμπρακτα στην ασφάλεια των πολιτών με παρεμβάσεις υψηλών προδιαγραφών και πολλών εκατομμυρίων ευρώ που στόχο έχουν ένα ποιοτικότερο, λειτουργικότερο και πιο σύγχρονο οδικό δίκτυο.

Ξεκινάμε άμεσα τα έργα αναβάθμισης του δικτύου ηλεκτροφωτισμού στο παράπλευρο οδικό δίκτυο του ΠΑΘΕ, ενώ παράλληλα με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται καθημερινά οι εργασίες ασφαλτόστρωσης, διαγραμμίσεων και τοποθέτησης πινακίδων σε βασικές οδικές αρτηρίες, αρμοδιότητάς μας, μέσα από ένα πρόγραμμα που υλοποιείται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας ύψους άνω των 10 εκ. ευρώ.

Για εμάς η αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας και η προστασία της ζωής των πολιτών, αποτελούν ζητήματα ύψιστης προτεραιότητας. Με γνώμονα την αποτελεσματικότερη ασφάλεια των πολιτών θα συνεχίσουμε με γρήγορους ρυθμούς τις εργασίες σε όλους τους δρόμους του λεκανοπεδίου, έχοντας ως κεντρικό ζητούμενο ένα οδικό δίκτυο, που δε θα κρύβει κινδύνους για τους πεζούς και τους οδηγούς».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds