ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Σημαντική δωρεά σε προϊόντα από την εταιρεία Bolton Hellas στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου

By  | 

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας έλαβε μια σημαντική δωρεά από την εταιρεία BOLTON HELLAS A.E.B.E. Τα προϊόντα που χορηγήθηκαν στη δομή (κονσερβοποιημένος τόνος, καθαριστικά επιφανειών/σπιτιού, απολυμαντικά, απορρυπαντικά ρούχων και προϊόντα προσωπικής φροντίδας) είναι προϊόντα που δεν έχει συχνά το Κοινωνικό Παντοπωλείο την ευκαιρία να προσφέρει στους ωφελούμενους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο την εταιρία BOLTON HELLAS A.E.B.E. όσο και τον κ. Γ. Τσακαλάκη Country Manager της εταιρίας για την ιδιαίτερα χρήσιμη αλλά και σημαντικής χρηματικής αξίας προσφορά για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Νέας Ιωνίας ελπίζοντας και στο μέλλον να σας έχουμε αρωγό στο δύσκολο έργο μας.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds