ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Στην αναβάθμιση των στάσεων λεωφορείων προχωρεί ο Δήμος Πεντέλης, έχοντας εξασφαλίσει νέα χρηματοδότηση 50.000 Ευρώ

By  | 

Μια ακόμα χρηματοδότηση εξασφάλισε ο Δήμος Πεντέλης, αυτή τη φορά για την αναβάθμιση των στάσεων του Δήμου, ύψους 50.000 ευρώ, από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ.

Ειδικότερα, το συγκεκριμένο έργο εντάσσεται στο σχεδιασμό της Διοίκησης του Δήμου για την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης και της αισθητικής των στάσεων και στις τρεις δημοτικές κοινότητες, με σκοπό να γίνουν φιλικότερες στο χρήστη και να επιτυγχάνεται καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Η χρηματοδότηση του συγκεκριμένου έργου θα προέλθει κατά 75% από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών και κατά 25% από πόρους του Δήμου Πεντέλης.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε σχετικά:

«Όπως έχουμε αποδείξει έμπρακτα τον τελευταίο καιρό, με σειρά χρηματοδοτήσεων που φέραμε στο Δήμο μας, εκμεταλλευόμαστε κατά το καλύτερο δυνατό τρόπο όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που είναι διαθέσιμα για την τοπική αυτοδιοίκηση. 

Επίσης έχουμε ένα συνολικό σχέδιο για την αναβάθμιση των μετακινήσεων στην πόλη, όπως αυτό εκφράστηκε πρόσφατα με την εκπόνηση και έγκριση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας. Η αναβάθμιση των στάσεων εντάσσεται στην προσπάθεια που καταβάλλουμε να γίνουν φιλικότερες στον πολίτη οι μετακινήσεις με μέσα μαζικής μεταφοράς».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds