ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον αθλητή κολύμβησης υπεραποστάσεων Σπύρο Χρυσικόπουλο

By  | 

Γ. Πατούλης: «Η Περιφέρεια Αττικής είναι δίπλα στους αθλητές μας, στηρίζοντας με κάθε τρόπο ενέργειες βασισμένες στις αρχές και τις αξίες του αθλητικού́ ιδεώδους»

patoulis xrisikopoulos

Συνάντηση με τον αθλητή κολύμβησης υπεραποστάσεων Σπύρο Χρυσικόπουλο, ο οποίος κατέκτησε πρόσφατα το Παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες στο Ολυμπιακό Κέντρο Υγρού Στίβου ΟΑΚΑ «ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ» είχε χθες ο Περιφερειάρχης Αττικής.

Ο αθλητής, από την Κυριακή 9 Μαΐου στις 12:00 μέχρι την Κυριακή 16 Μαΐου στις 12:00, παρέμεινε στην κλειστή πισίνα 50μ. του Ολυμπιακού Σταδίου “Σπύρος Λούης” (Ο.Α.Κ.Α.), με σκοπό να κολυμπήσει τη μεγαλύτερη απόσταση που καταγράφηκε ποτέ. Κολύμπησε για 7 ολόκληρες ημέρες στην πισίνα 50 μέτρων του ΟΑΚΑ με στόχο να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες. Ενώ έσπασε το ρεκόρ που ήταν 250 χιλιόμετρα, συνέχισε να κολυμπάει διανύοντας πάνω από 358.200 χιλιόμετρα σε 7 ημέρες.

Ο Γ. Πατούλης συνεχάρη τον Σπύρο Χρυσικόπουλο και τον βράβευσε για τον άθλο του.  Όπως επισήμανε, η Περιφέρεια Αττικής και ο ίδιος προσωπικά στηρίζει τέτοιου είδους προσπάθειες αθλητών που ξεπερνούν τα όρια τους, αναδεικνύοντας μέσα από τον Αθλητισμό, την Αττική και συνολικά την Χώρα μας!  «Ως διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, παραμένουμε δίπλα στους αθλητές μας, στηρίζοντας με κάθε τρόπο ενέργειες βασισμένες στις αρχές και τις αξίες του αθλητικού́ ιδεώδους. Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αξίζουν συγχαρητήρια, καθώς προβάλλουν το αθλητικό πνεύμα, την Αττική μας και συνολικά την Ελλάδα σε ολόκληρο τον κόσμο. Τέτοιες προσπάθειες κατάθεσης ψυχής δεν μπορεί παρά να τυγχάνουν της καθολικής επιδοκιμασίας και επιβράβευσης», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης.

Παρών στη συνάντηση ήταν ο Γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ Κωνσταντίνος Χαλιωρής και η υπεύθυνη επικοινωνίας team μάνατζερ του αθλητή κα. Ινώ Στεφανή.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds