ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Μεγάλη η συμμετοχή των πολιτών στο κάλεσμα του Δήμου Αμαρουσίου σε συνεργασία με την πρωτοβουλία «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ» του ΣΚΑΪ, για τη συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού

By  | 

Θ. Αμπατζόγλου «Εθελοντισμός, Ανθρωπιά και Αλληλεγγύη, πολύ σημαντικά στοιχεία για την κοινωνία μας»

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, πραγματοποιήθηκε η εθελοντική δράση του  Δήμου Αμαρουσίου σε συνεργασία με την πρωτοβουλία «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ» του ΣΚΑΪ, για τη συγκέντρωση φαρμάκων & υγειονομικού υλικού, που έλαβε χώρα το Σάββατο 29 Μαΐου 2021, Σταθμό ΗΣΑΠ – Πλατεία Ευτέρπης.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Πρόεδρο Πέτρο Κόνιαρη, τους Αντιπροέδρους Αικατερίνη Ιωάννου και Κων/νο Αντωνόπουλο, το ΔΣ του ΟΚΟΙΠΑΔΑ  και τα στελέχη των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου για τη διοργάνωση και σε δηλώσεις του σημείωσε:  «Ο Εθελοντισμός, η Ανθρωπιά και η Αλληλεγγύη είναι στοιχεία πολύ σημαντικά για την κοινωνία μας. Ο Δήμος μας στηρίζει τέτοιες δράσεις και αποδεικνύει καθημερινά πως βρίσκεται δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη». Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου ευχαρίστησε τέλος τους πολίτες, τους συλλόγους και τους Μαρουσιώτες Φαρμακοποιούς που συμμετείχαν σε αυτό το κάλεσμα εθελοντισμού.

Παραβρέθηκαν ακόμη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού Γιάννης Νικολαράκος, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι Φανή Λέκκα και Γιάννης Ιωαννίδης,  η Πρόεδρος του Συλλόγου Αθμονέων Ρούλα Μπογδάνου Καλύβα και πολλοί ακόμη εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

https://www.facebook.com/watch/?v=127492576023019&ref=external

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds