Δήμος Κηφισιάς

Δράσεις στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κηφισιάς

By  | 

Οι Δράσεις με σκοπό την υποστήριξη των ανέργων ωφελούμενων του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Κηφισιάς εντάσσονται στο πλαίσιο πρωτοβουλιών του Δημάρχου κ.Γιώργου Θωμάκου, για την ανάπτυξη συμβουλευτικών δράσεων προς τους ανέργους και προώθηση ίσων ευκαιριών πρόσβασης στην αγορά εργασίας. Την οργάνωση και επίβλεψη των δράσεων ανέλαβε ο Αντιδήμαρχος Κηφισιάς, Επιχειρηματικότητας και Διεθνών Σχέσεων κ.Γιάννης Παντελεάκης, με τη σημαντική συμβολή της Διεύθυνσης Επιχειρηματικότητας και Πληροφορικής υπό την εποπτεία του Διευθυντή της κ.Αλέξανδρου Σουλαχάκη.

Οι Δράσεις αφορούν κυρίως ατομικές συναντήσεις με τους ωφελούμενους του Κέντρου Κοινότητας και επικεντρώνονται στους πιο κάτω άξονες:

Συμβουλευτική επαγγελματικής καθοδήγησης/σταδιοδρομίας
Εκπαίδευση στις τεχνικές αναζήτησης εργασίας και ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων
Σύνταξη βιογραφικού σημειώματος
Ενημέρωση για δωρεάν προγράμματα επιμόρφωσης και κατάρτισης του ΟΑΕΔ, των Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης και Δια βίου Μάθησης και άλλων σχετικών φορέων
Δημιουργία και λειτουργία μηχανισμών ενημέρωσης των ανέργων για τις ευκαιρίες απασχόλησης στην περιοχή 

Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο πλαίσιο των δράσεων, στη διασύνδεση με την αγορά εργασίας της περιοχής μέσα από πιλοτικές ενέργειες συνεργασίας με τον ΟΑΕΔ Κηφισιάς, με επιχειρήσεις που εδρεύουν στο Δήμο Κηφισιάς και με ιδιωτικούς φορείς απασχόλησης, έτσι ώστε να δημιουργηθεί δίαυλος επικοινωνίας με σκοπό την ενημέρωση του Κέντρου Κοινότητας για θέσεις εργασίας στην περιοχή και στη συνέχεια ενημέρωση των ανέργων.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds