ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Ενέργειες Π. Ιωάννου για επίλυση του θέματος Ηλεκτροφωτισμού της Εκκλησίας Της Ζωοδόχου Πηγής

By  | 

Η στενή συνεργασία του Αντιδημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Παν. Ιωάννου με τους εκκλησιαστικούς οργανισμούς του Δήμου μας είναι αδιάλειπτη.

Αυτή τη φορά ικανοποιώντας το αίτημα της εκκλησίας της Ζωοδόχου Πηγής και των πατέρων Αναστασίου και Φιλίππου για τον ηλεκτροφωτισμό της με προβολείς.

Συντονίζοντας την δωρεά από τον ιδιωτικό τομέα, μέσω της εταιρείας Bright, του επιχειρηματία κ. Νίκου Βασιλείου, τοποθετήθηκαν 4 προβολείς εξωτερικά και εσωτερικά της εκκλησίας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Βασιλείου είχε προβεί πριν μερικούς μήνες και στην δωρεά 42 κολώνων φωτισμού (αξίας 6800 Ευρώ) και στο εκκλησάκι του Αγ. Σπυρίδωνα στην περιοχή της Πύρνας.

Τον ευχαριστούμε για την υποστήριξη και παραμένουμε κοντά στους φορείς της πόλης μας για την επίλυση των προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν.

          panagiotis@panioannou.com

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds