ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η Περιφέρεια Αττικής υποστηρίζει το «International Jumping Meeting» που διοργανώνει ο Φιλαθλητικος Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου

By  | 

Η Περιφέρεια Αττικής υποστηρίζει το «International Jumping Meeting» που διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας και του ΣΕΓΑΣ.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται στις 26.5.2021 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας με τη συμμετοχή παγκόσμιας κλάσης αθλητών και αθλητριών όπως και όλων των πρωταθλητών/τριών της χώρας μας. Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αθλητισμού (European Athletics) και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αθλητισμού (World Athletics). Είναι Ολυμπιακού επιπέδου επειδή οι αθλητές μπορούν να πιάσουν το «όριο» που θα δώσει το «πράσινο» φως για τους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Από το εξωτερικό οι συμμετοχές στο φετινό meeting αλμάτων φτάνουν τις 11. Στις γυναίκες ξεχωρίζει η συμμετοχή της Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας στο άλμα εις μήκος, Ιβάνα Σπάνοβιτς (Σερβία), ενώ στους άνδρες η συμμετοχή του Πρωταθλητή Ευρώπης στο άλμα εις μήκος, Μίλτου Τεντόγλου, αλλά και του Πρωταθλητή Ελλάδας, Μανώλη Καραλή, στο άλμα επί κοντώ.

Η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών, κ. Δήμητρα Νάνου, σε σχετική δήλωση της  ανέφερε: «Η Περιφέρεια Αττικής είναι και θα συνεχίσει να είναι παρούσα όπου υπάρχει αθλητισμός, συνδιοργανώνοντας αθλητικές δράσεις που προωθούν και ενισχύουν τον αθλητισμό και αναδεικνύουν την αξία της συμμετοχής». 

Η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος σε Θέματα Αθλητισμού, κ. Μαργαρίτα Βάρσου, δήλωσε: «Η Περιφέρεια Αττικής αναγνωρίζοντας την αξία της συμμετοχής στον αθλητισμό και τον σεβασμό στις αξίες του αθλητικού πνεύματος, στέκεται αρωγός στη σπουδαία αυτή διεθνή αθλητική διοργάνωση. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, που παρά τις δύσκολες συνθήκες – εξαιτίας της πανδημίας – αποδεικνύουν ότι με θέληση μπορούν να ξεπεραστούν τα εμπόδια».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds