Εθελοντισμός

Νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας»: Εργαζόμενος που συγκέντρωσε καπάκια εξασφάλισε 15 καρέκλες μεταφοράς ασθενών

By  | 

Σε ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων αναφέρεται:    

  Παρελήφθησαν  χθές 24.5.21, από το Νοσοκομείο μας οι 10 από τις 15 καρέκλες μεταφοράς ασθενών, παρουσία του Διοικητή της 6ης Υ.Πε, της Διοίκησης του Νοσοκομείου, της Διοίκησης του Σωματείου, της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης και των Συναδέλφων Τραυματιοφορέων που ήταν και οι κύριοι εκφραστές αυτής της προσπάθειας.

       Συγκεκριμένα, αυτές οι καρέκλες αποκτήθηκαν μετά από πρωτοβουλία του Συνάδελφου Πετράτου Δημήτρη, πρωτοβουλία που είχε να κάνει:

  –  με την συλλογή καπακιών προσπάθεια που στηρίχθηκε απ΄ όλους τους Εργαζόμενους και όχι μόνον 

– αλλά και την ανεύρεση χορηγού για την προμήθεια μεγαλύτερης ποσότητας καρεκλών, πέρα από τις δυνατότητες των καπακιών.

                         ΠΡΑΞΗ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ και ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ

      Εμείς λοιπόν, αφού εξάρουμε την προαναφερόμενη προσπάθεια, μια προσπάθεια για την οποία είμαστε υπερήφανοι και η οποία  θα πρέπει να έχει συνέχεια και την στήριξη όλων μας, να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές και ιδιαιτέρως τον Συνάδελφο Πετράτο Δημήτρη και βεβαίως την RECYCLING CENTER A SCHINAS ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΒΙΠΕ ΠΑΤΡΩΝ γι΄αυτήν την πολύ σημαντική και ουσιαστική για τον χώρο μας πρόσφορά της.

Πηγή: https://tempo24.news/

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds