ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Αγιασμός των Γραφείων του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Διονύσου

By  | 

Στον Αγιασμό των γραφείων του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27/5, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης μαζί με υπηρεσιακά στελέχη και στελέχη της Δημοτικής Αρχής.

Παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Νέων Τεχνολογιών & Καινοτομίας Σπύρος Αρνής, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Τοπικής Επιχειρηματικότητας Παναγής Λουκάτος, η Εντεταλμένη Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Δομών Υγείας Γεωργία Κριεμάδη, η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Αναστασία Κώνστα και Νίκος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΣΤΙΑΣ Νίκος Κοκκαλάς κ.α.

Τον Αγιασμό, που πραγματοποιήθηκε σε εξωτερικό χώρο με όλα τα μέτρα ασφαλείας, τέλεσε ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγίου Στεφάνου π.Χρυσοβαλάντης.

Ο Δήμαρχος Διονύσου κ.Καλαφατέλης υπογράμμισε ότι ο Δήμος θα  συνεχίσει να δίνει έμφαση σε δράσεις που σχετίζονται με την Κοινωνική Προστασία, την Παιδεία, όπως επίσης τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό, σε συνδυασμό με τη σταδιακή βελτίωση της κατάστασης στο μέτωπο της πανδημίας. Επίσης ευχήθηκε στους νέους Αντιδημάρχους και Εντεταλμένους καλή επιτυχία στο έργο τους.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds