ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Επικαιροποίηση του αιτήματος του Δήμου Αμαρουσίου προς την Περιφέρεια Αττικής για χρηματοδότηση έργων ασφαλτοστρώσεων 5,2 εκ. ευρώ

By  | 

Με νέα επιστολή του, ο Δήμος Αμαρουσίου υπενθυμίζει και αιτείται από την Περιφέρεια Αττικής την ένταξη και χρηματοδότηση του έργου «Συντήρηση Οδοστρωμάτων στο Δήμο Αμαρουσίου», προϋπολογισμού 5.215.151,00€, άμεσα και κατά προτεραιότητα στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας.

Στην ίδια επιστολή αναφέρεται πως όλα τα αιτήματα του Δήμου Αμαρουσίου προς την Περιφέρεια Αττικής για βασικά έργα υποδομών συνοδεύονται από πλήρεις και ώριμες μελέτες που σχετίζονται με την αντιπλημμυρική προστασία τις ασφαλτοστρώσεις και τις πεζοδρομήσεις.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων του Δήμου Αμαρουσίου προς την Περιφέρεια Αττικής με θέμα: «Χρηματοδότηση έργων του Δήμου Αμαρουσίου».

«Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων του Δήμου Αμαρουσίου έχει υποβάλει στην Περιφέρεια Αττικής προτάσεις για χρηματοδότηση έργων, συνοδευόμενες από πλήρεις και ώριμες μελέτες οι οποίες έως σήμερα δεν έχουν χρηματοδοτηθεί. Οι μελέτες αφορούν έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και έργα ασφαλτοστρώσεων και πεζοδρομήσεων.

Προκειμένου να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης και να εξασφαλίσουμε την άνετη και ασφαλή προσβασιμότητα και την οδική ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας, παρακαλούμε για τις ενέργειες σας και την ένταξη του έργου: «Συντήρηση Οδοστρωμάτων στο Δήμο Αμαρουσίου», προϋπολογισμού 5.215.151,00€, άμεσα και κατά προτεραιότητα στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας.

Σας γνωρίζουμε ότι η προαναφερόμενη μελέτη σύμφωνα με το με αρ. πρωτ. 32777/25-05-2017 έγγραφο του τμήματος Μελετών της Δνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας έχει ελεγχθεί και εγκριθεί  η τεχνική επάρκεια της.

Ευελπιστώντας στη θετική σας ανταπόκριση, επανυποβάλλουμε το αίτημά μας για τη χρηματοδότηση του ανωτέρω έργου στο σύνολο ή σε τμήμα αυτού».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds