ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Silot/ Οι Καρδιές μας Πού Πάνε;

By  | 

Silot| Νέο Τραγούδι: Οι Καρδιές μας Πού Πάνε;

Ο Silot, επιχειρώντας να επαναπροσδιορίσει την ποπ μουσική και να παντρέψει τον ελληνικό στίχο με έναν ήχο πειραματικό και φρέσκο, έρχεται τον φετινό Μάη να τραγουδήσει για όσα νιώθει και όσα νιώθουμε.
Τα κομμάτια που έχει μέχρι στιγμής κυκλοφορήσει έχουν αποκαλύψει ένα μέρος του καλλιτεχνικού και μουσικού του σύμπαντος: αγγλόφωνα και ελληνόφωνα τραγούδια, διαφορετικά μεταξύ τους, όμως όλα ενταγμένα σε ένα πλαίσιο αφαιρετικό, αιθέριο, πρωτότυπο, sui generis.
Το νέο τραγούδι του Silot “Οι Καρδιές μας πού Πάνε;” μοιάζει με μια παραμυθένια, ηλεκτρική περιπλάνηση στον εσωτερικό μας κόσμο. Δυναμικό και τρυφερό, σκοτεινό και ακτινοβόλο συγχρόνως,  θα παίξει δυνατά στα πρώτα dj sets της πόλης για να ακουστεί παντού: από ταράτσες με φεγγάρια του καλοκαιριού, μέχρι σιωπηλές διαδρομές στο μετρό με τ’ ακουστικά μας.
Προάγγελος και εναρκτήριο τραγούδι  του ομώνυμου δίσκου του Silot που θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο, το “Οι Καρδιές μας Πού Πάνε;” γράφτηκε σε μια περίοδο που ο έρωτας ήταν απών.Ο Silot λέει σχετικά με αυτό:

“Πολλές φορές, θέλουμε να αποφύγουμε πράγματα που μας απασχολούν ομως «όλα στις φλέβες κυλάνε» και «ολοι αγάπη ζητούν»-αυτό είναι κάτι δεδομένο. Το ερώτημα «οι καρδιές μας που πάνε;» προέκυψε από την απορία μου: Όταν ο πόνος είναι τόσο δυνατός από την απώλεια μιας αγάπης, γιατί νιώθουμε την καρδιά μας σπασμένη, ταλαιπωρημένη, γρατζουνισμένη;  Νομίζω ότι την νιώθουμε πολλές φορές και αυτήν απούσα, σαν η αγάπη που έφυγε να την πήρε μαζί της. Πού πανε οι καρδιές μας όταν τον πόνο υμνούν;  Όταν μας τις ξεριζώνουν, ξαναφυτρώνουν;”

Το clip δίνει στον πρωτότυπο στ-ήχο του Silot υπόσταση και χρώμα. Μια παράδοξη “χώρα θαυμάτων”, ένα αισθαντικό δείπνο, ένα βλέμμα γεμάτο απορίες και μια εναλλαγή ρούχων που πάει παράλληλα με τον ασθματικό χορό των συναισθημάτων, ντύνει το τραγούδι του Silot  ιδανικά.

Song Credits:

Music & Lyrics by Silot
Produced by Locust
Recorded, Arranged, Mixed and
Mastered by Beyond Music at Final Sound Studio

Video Clip Credits:

Directed by Valentin Rivera
Cinematographer Rominick Palo
Video produced by Vanilla Flavor Films
Styling by Haris Stamatopoulos
Make Up art by Antigoni Akritidou

Photos by Stephie Grape
…………………………………………..
Βρείτε το τραγούδι ψηφιακά:
Spotify: https://spoti.fi/33xRwqU
iTunes/Apple Music: https://apple.co/33r7AL5
Deezer: https://bit.ly/3uxV1Kb

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds