Δήμος Κηφισιάς

Αυλαία με τη μουσική του Σπανουδάκη, για τον Καλοκαιρινό Παιδότοπο του Δήμου Κηφισιάς

By  | 

Τα καλοκαιρινά τους ταξίδια έκαναν τα παιδιά του Καλοκαιρινού Παιδότοπου της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Κηφισιάς, με όχημα τη μουσική του Σταμάτη Σπανουδάκη, τα «Κύματα». Οι μαθητές και οι μαθήτριες στα έξι σχολεία του Δήμου μας που φιλοξένησαν την καλοκαιρινή δραστηριότητα, άκουσαν την μουσική Σπανουδάκη και αποτύπωσαν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους τα συναισθήματά τους.

Κάποια παιδιά χρησιμοποίησαν τις ξυλομπογιές και τους μαρκαδόρους και αποτύπωσαν στα μπλόκ ζωγραφικής τα όσα αισθάνθηκαν.

Κάποια άλλα, εξωτερίκευσαν τα συναισθήματα τους με την τέχνη του χορού.

Μια όμορφη εμπειρία και η καλύτερη αυλαία για τον Καλοκαιρινό Παιδότοπο του Δήμου Κηφισιάς, ο οποίος φέτος φιλοξένησε 260 μαθητές. Λόγω της υγειονομικής κρίσης φέτος δεν πραγματοποιήθηκε γιορτή για τη λήξη του προγράμματος. Η συγκεκριμένη δραστηριότητα ωστόσο ενθουσίασε τα παιδιά  και ανέδειξε και μεγάλα ταλέντα στη μουσική, το χορό και τη ζωγραφική. Η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα Κατερίνα Καραλή βράβευσε τις καλύτερες προσπάθειες.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς που φιλοξενείται ένα τμήμα του Καλοκαιρινού Παιδότοπου. Η Πωλίνα, αγαπημένη τραγουδίστρια και συμπολίτισσα μας, θέλησε να βρεθεί κοντά στους μαθητές και να τους τραγουδήσει τα  πιο όμορφα, ταξιδιάρικα κι αγαπημένα μας τραγούδια, με τη μελωδική φωνή της.

Στο φετινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Καλοκαιρινού Παιδότοπου του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» του Δήμου Κηφισιάς, απασχολήθηκε έμπειρο προσωπικό, 80 εργαζόμενοι εκπαιδευτικοί διαφορών ειδικοτήτων ενώ τηρήθηκαν  όλα τα μέτρα ασφαλείας του ΕΟΔΥ.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds