ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Ξεκίνησε το Πρόγραμμα ανακατασκευής 13 Παιδικών Χαρών του Δήμου Αμαρουσίου

By  | 

Θ. Αμπατζόγλου: «Τα παιδιά μας θα παίζουν σε χώρους σύγχρονους και ασφαλείς»

Ξεκίνησε η εκτέλεση του Έργου ανακατασκευής 13 Παιδικών Χαρών του Δήμου Αμαρουσίου που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ και ιδίους πόρους του Δήμου.

Η χρηματοδότηση επετεύχθη μετά από συντονισμένες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και προσωπικές παρεμβάσεις του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και εντάσσεται στο δείγμα γραφής και πολιτικής βούλησης της Διοίκησης για διεκδίκηση χρηματοδοτήσεων που θα έχουν άμεσο όφελος και θα κάνουν τη ζωή των Μαρουσιωτών περισσότερο ασφαλή και ποιοτική.

Σύμφωνα με το Πρόγραμμα προβλέπεται  προμήθεια και εγκατάσταση οργάνων και δαπέδων ασφαλείας καθώς και επιδιόρθωση περίφραξης και άλλων σημείων για τις ακόλουθες Παιδικές Χαρές:

 1. Α. Παπανδρέου (πλησίον Υπουργείου Παιδείας)
 2. Πέλικα & Αίαντος
 3. Ροδοδάφνης & Ρογκάκου
 4. Δασύλλιο (Ν. Λέσβος)
 5. Βυζαντίου (Εργατικές)
 6. Πλουτάρχου & Χαιμαντά (Αγ. Νικόλαος)
 7. Ζαλόγγου & Υμηττού (Σωρός)
 8. Ζεκάκου & Δελφών (Σωρός)
 9. Κορυτσάς (Πολύδροσο)
 10. Γούναρη (Καραολή) Παράδεισος
 11. Πλατεία Κοτζιά Οδός Αλιστράτης (Στούντιο Α)
 12. Πεντέλης και Αργοναυτών (Κοκκινιά)
 13. Παπαναστασίου &Τσακάλωφ (Ν. Λέσβος)

Άμεσα ξεκίνησαν οι εργασίες για τις Παιδικές Χαρές που βρίσκονται στα σημεία:

 1. Α. Παπανδρέου (πλησίον Υπουργείου Παιδείας)
 2. Πέλικα & Αίαντος
 3. Βυζαντίου (Εργατικές)
 4. Πλουτάρχου & Χαιμαντά (Αγ. Νικόλαος)

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου, με αφορμή την έναρξη των εργασιών για την ανακαίνιση των Παιδικών Χαρών δηλώνει:

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που οι προσπάθειές μας αποδίδουν καρπούς. Διεκδικήσαμε και πετύχαμε να αναβαθμίσουμε τις Παιδικές Χαρές της πόλης μας. Το έργο είναι άμεσο και πολύ σύντομα ορατό. Τα παιδιά μας θα παίζουν σε χώρους σύγχρονους και ασφαλείς. Καθημερινά με μικρά και μεγάλα έργα, που όμως είναι πολύ σημαντικά για τους κατοίκους των περιοχών που τα έχουν ανάγκη, αποδεικνύουμε πως προτεραιότητά μας είναι η ευημερία των Μαρουσιωτών».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds