Ομορφιά

SPM® Weyergans

By  | 

Το SPM είναι μία από τις αποτελεσματικότερες μεθόδους περιποίησης σώματος. Ιδανικό για όλες τις ηλικίες, καταπολεμά με τον καλύτερο τρόπο τόσο την επιφανειακή όσο και την βαθύτερη κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος που είναι δύσκολο να φύγει με διατροφή ή γυμναστική. Βοηθάει επίσης στα πρηξίματα και σε όποια προβλήματα εντοπίζονται στην περιοχή της κοιλιάς, στη χαλάρωση των γλουτών ή στο εσωτερικό των μηρών.
Αυτή η μέθοδος ανταποκρίνεται στη φυσική αρχή λειτουργίας του λεμφικού συστήματος και έχει πιστοποιηθεί και ιατρικά.

Μοναδική γερμανική τεχνολογία με πολλαπλή λειτουργία για όλα τα θέματα του σώματος που σας απασχολούν. Έτσι επιτυγχάνεται:

-ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΕΜΦΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ

-ΛΕΜΦΙΚΗ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ

-ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ-ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

-ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ

-ΣΥΣΦΙΞΗ

Συνδυάστε το με το βραβευμένο προϊόν SIMPLYRED που καταπολεμά την συσσώρευση λίπους και την καταπολεμά έως και 500% .

Σας περιμένουμε στον χώρο μας για να κάνουμε διάγνωση και να δημιουργήσουμε μια προσωποποιημένη θεραπεία προσαρμοσμένη στην κάθε ιδιαίτερη ανάγκη.

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας:

Εχίνου 18, Ν. Κηφισιά τηλ. 2106250397, 6945333561

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds