ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Πρόεδρο του ΙΓΕ Διονύση Κυριακόπουλο

By  | 

Θ. Αμπατζόγλου: «Δήμος Αμαρουσίου και ΙΓΕ συμπορεύονται για την προστασία του δασικού χαρακτήρα και των χώρων αναψυχής του Κτήματος Συγγρού»

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου με το νέο Πρόεδρο του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών Διονύση Κυριακόπουλο την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021, παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας και μέλους του ΔΣ του ΙΓΕ Στέφανου Τσιπουράκη και του Αντιπροέδρου του ΙΓΕ Αλέξανδρου Κόκκαλη.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία στον κ. Διον. Κυριακόπουλο και επισήμανε τη διαχρονική στήριξη του Δήμου στο γενικότερο έργο ΙΓΕ, στην προστασία του κληροδοτήματος της Ιφιγένειας Συγγρού αλλά και στην προάσπιση  του δασικού χαρακτήρα του κτήματος ως ενός από τους σημαντικότερους πνεύμονες πρασίνου και αναψυχής της Αττικής.    Από τη δική του πλευρά ο Πρόεδρος του ΙΓΕ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου για τις ευχές και τη συνδρομή του στις ανάγκες του Ινστιτούτου ενώ αναφέρθηκε σε σειρά θεμάτων που πρέπει να αντιμετωπιστούν και αφορούν είτε σε θέματα  καθαρισμού, πυροπροστασίας του Κτήματος, είτε σε ζητήματα που σχετίζονται με δράσεις εξωστρέφειας και γενικότερης προβολής του επιστημονικού έργου του ΙΓΕ.

Τέλος συμφωνήθηκε η εκπόνηση ενός σχεδίου συνεργασίας που θα περιλαμβάνει τον οδικό χάρτη δράσεων για την υλοποίηση των κοινών στόχων.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds