ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Παρουσίαση Προμελέτης της ΕΡΓΟΣΕ για την κατασκευή Υπόγειας Διάβασης στον Άγιο Στέφανο

By  | 

Την Προμελέτη της ΕΡΓΟΣΕ αναφορικά με την κατασκευή Υπόγειας Διάβασης στον Άγιο Στέφανο, στο ύψος του Σιδηροδρομικού Σταθμού του ΟΣΕ, παρουσίασε για λογαριασμό της αναδόχου εταιρίας ο Μελετητής κ.Νίκος Τζελέπης, σε διαδικασία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Μαΐου μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στην παρουσίαση είχαν κληθεί με απόφαση του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη να παρευρίσκονται, εκτός από τους Τεχνικούς Αντιδημάρχους και Εντεταλμένους κ.Γιάννη Φωτάκη, Στέφανο Κριεμάδη και Χρήστο Παπαβασιλείου, οι επικεφαλής όλων των Δημοτικών Παρατάξεων, το σύνολο των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων του Αγίου Στεφάνου και ο Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου.

Σημειώνεται ότι με την εν λόγω Προμελέτη επιδιώκεται καταρχήν η αντιμετώπιση ζητημάτων ασφαλείας, ενώ προβλέπεται συνδυαστικά και η υλοποίηση έργων ανάπλασης/αναβάθμιση της περιοχής.

Στην παρουσίαση συμμετείχαν εκτός από το Δήμαρχο και τους Τεχνικούς Αντιδημάρχους/Εντεταλμένους,  ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Κωστής Κουριδάκης, ο Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Αρνής, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου Δημήτρης Μπαμπανίκας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Θανάσης Κρητικός, η Τοπική Σύμβουλος Αννέτα Δημητρακοπούλου και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κώστας Παπασταθόπουλος.

Οι συμμετέχοντες υπέβαλαν ερωτήματα με τις απορίες, τις παρατηρήσεις ή τις ενστάσεις τους, που οποία απαντήθηκαν από τον Μελετητή.

Από πλευράς του Δήμου Διονύσου ο κ.Καλαφατέλης ζήτησε πρόσθετα στοιχεία από τον Μελετητή και επιφυλάχθηκε να φέρει εκ νέου το θέμα για συζήτηση. Υπογράμμισε επίσης ότι θα ακολουθήσει περαιτέρω ενημέρωση των πολιτών με σκοπό να υπάρξει η ευρύτερη δυνατή συναίνεση και αποδοχή.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds