Γέφυρα πολιτισμού

«Της γειτονιάς η άνοιξη» : καλλιτεχνικό δρώμενο στην πόλη της Θεσσαλονίκης

By  | 

Ένα διαφορετικό καλωσόρισμα στην άνοιξη διοργανώνουν καλλιτέχνες της Θεσσαλονίκης που ενώνουν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εγγυημένο! Είκοσι πέντε άνθρωποι των εικαστικών τεχνών παρουσιάζουν, ο καθένας τους ξεχωριστά, ένα μαγιάτικο στεφάνι με διαφορετικά υλικά, συνδυάζοντας το μοντέρνο στοιχείο με το παλιό αλλά και την παράδοση με την μόδα και την φαντασία! Τα στεφάνια θα τοποθετηθούν στην πρόσοψη του καταλύματος «Gatto Perso» με αφήγηση ιστοριών για την Ρωμαϊκή αγορά και το στεφάνι καθώς και καντάδες με βιολί από τα μπαλκόνια του. Υπεύθυνος του καλλιτεχνικού δρώμενου ο γνωστός σε όλους μας από τις Βιτρίνες Τέχνης του ΟΤΕ, Γιάννης Αργυριάδης, η Αγγέλικα Πράπα, ζωγράφος, η Κατερίνα Βέλλιου, βραβευμένη εικαστικός και η Αιμιλία Κούφα, επίσης εικαστικός.

Συμμετέχουν αγαπημένοι καλλιτέχνες που διακρίνονται για τις δημιουργίες τους και είμαστε σίγουροι ότι θα μας εντυπωσιάσουν!

Να υπενθυμίσουμε ότι η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη καθώς και οι προβλεπόμενες αποστάσεις ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Η είσοδος και η παραμονή στο εσωτερικό του καταλύματος απαγορεύεται αυστηρά στους συμμετέχοντες και θεατές.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds