ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Δήμητρα Κεχαγιά: Θα αποτύχουν οι προσπάθειες επαναλειτουργίας των λατομείων στο Διόνυσο. Θα βρουν απέναντί τους ενωμένο όλο το Δήμο μας. Απευθύνω προς όλους τους επικεφαλής πρόσκληση σε έκτακτη σύσκεψη για να οργανώσουμε την αντίδραση μας

By  | 

Έκτακτη Σύσκεψη με τη συμμετοχή των επικεφαλής όλων των παρατάξεων, του Προέδρου του ΣΠΑΠ και των ανεξάρτητων Δημοτικών Συμβούλων συγκάλεσε η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά για την Δευτέρα 17 Μαΐου και ώρα 2 μετά το μεσημέρι.

Αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, ήταν η συζήτηση και διαμόρφωση της κοινής και ενιαίας κατά το δυνατό στάσης του Δήμου, καθώς και η οργάνωση της αντίδρασης απέναντι στην επιχειρούμενη επαναλειτουργία παλαιών Λατομείων Μαρμάρου στο πίσω μέρος του Πεντελικού στη στη θέση «Βαθειά Χούνη» Άνω Ραπεντώσας που βρίσκεται στα όρια του Δήμου Διονύσου.

Η επιχειρούμενη επαναλειτουργία προκύπτει από την «έγκριση ενέργειας διερευνητικών εργασιών προς διαπίστωση Μαρμάρου» που χορήγησε ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης σε ιδιωτική εταιρία, σε χώρο εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Διονύσου.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds