Δήμος Κηφισιάς

ΣΤΑ 701 RAPID TESTS COVID -15 ΘΕΤΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ

By  | 

Ο Δήμος Κηφισιάς σας ενημερώνει ότι, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για τα αποτελέσματα των rapid tests που πραγματοποιήθηκαν από κινητή του μονάδα, την Κυριακή 16 Μαΐου στο Άλσος Κηφισιάς, διενεργήθηκαν συνολικά 701 rapid tests και ανάμεσά τους βρέθηκαν 15 θετικά δείγματα.

Η ανταπόκριση που είχε η πρωτοβουλία διενέργειας των tests, ήταν ιδιαίτερα μεγάλη καθώς πολίτες όλων των ηλικιών επέλεξαν να συμμετάσχουν στη δράση για τη διακοπή της διασποράς του ιού στην κοινότητα.

Παρά τη μεγάλη προσέλευση, οι πολίτες εξυπηρετήθηκαν γρήγορα καθώς η διαδικασία εξέτασης διαρκεί μόλις λίγα λεπτά και προσφέρει διάγνωση χρήσιμη για τους ίδιους τους εξεταζόμενους αλλά και για την Πολιτεία.

Τη δράση οργάνωσαν ο Αντιδήμαρχος Εποπτείας Μέτρων κατά του κορονοϊού Ευάγγελος Αυλήτης σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς Γιώργο Παπαδόπουλο.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ευχαριστεί το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που επισκέφθηκε τον Δήμο μας, τους υπαλλήλους του Τμήματος Κοινωνικού Σχεδιασμού και την υπεύθυνη του ΚΕΠ Υγείας Μίνα Σωτηροπούλου, που οργάνωσαν υποδειγματικά και με τάξη τη δράση καθώς επίσης τη Δημοτική Αστυνομία και την Πολιτική Προστασία του Δήμου για τη συνδρομή τους.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds