ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου με τον Επιμορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Παραδείσου

By  | 

Θ. Αμπατζόγλου «Η διαβούλευση με τους πολίτες είναι μία καθημερινή και απολύτως παραγωγική διαδικασία»

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 με τον Πρόεδρο Δημήτρη Κλητοράκη και τη Γ. Γραμματέα Νίκη Τσάμπρα του Επιμορφωτικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παραδείσου Αμαρουσίου.

Σε συνέχεια προηγούμενων διαβουλεύσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο, στην περιοχή του Παραδείσου αλλά και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης και αφορούσαν τα ζητήματα που έχουν καταγραφεί από το Σύλλογο και τους κατοίκους προς επίλυση,  έγινε αναφορά σε θέματα της περιοχής του Παραδείσου όπως: ασφαλτοστρώσεις, οδοφωτισμός,  κατασκευή πεζοδρομίων, καθαρισμός και πυροπροστασία του δάσους Παραδείσου, συντήρηση πρασίνου, στάθμευσης κ.α.

Απευθυνόμενος στους εκπροσώπους του Συλλόγου ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μεταξύ άλλων σημείωσε: «Μέσα στις προτεραιότητες του τεχνικού μας προγράμματος για το 2021 καταγράφεται συγκεκριμένος αριθμός ασφαλτοστρώσεων σε διάφορες γειτονιές της πόλης καθώς και η έναρξη της ριζικής ανακαίνισης του οδοφωτισμού στο Μαρούσι. Ο Παράδεισος εντάσσεται μέσα στο πλάνο αυτών των έργων όπως επίσης και σε αναπλάσεις αλλά και στην έναρξη του προγράμματος για ελεγχόμενη στάθμευση που θα αφορά μόνο τους επισκέπτες της περιοχής. Θέματα εκτεταμένης συντήρησης πρασίνου και καθαρισμών κοινόχρηστων χώρων, θα αντιμετωπιστούν το αμέσως προσεχές διάστημα και παράλληλα θα ενισχύσουμε το γενικότερο μηχανισμό πυροπροστασίας. Βρισκόμαστε σε διαρκή διαβούλευση με τους πολίτες και από το αποτέλεσμα κρίνεται ως μία απόλυτα παραγωγική διαδικασία. Όλοι αντιλαμβάνονται πως μοχθούμε για το καλύτερο και πάντα σε συνεννόηση με τις τοπικές κοινωνίες».

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ακόμη οι Αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη, Κων/νος Ρώτας, και Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds