Δήμος Κηφισιάς

ΠΟΔΗΛΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

By  | 

Στο Δημαρχείο Κηφισιάς έφτασε το πρωί της Παρασκευής 14 Μαΐου 2021 ο Παναγιώτης Μπαλολάκης, ερασιτέχνης αλλά έμπειρος ποδηλάτης, ο οποίος πραγματοποιεί ένα μοναδικό ποδηλατικό ταξίδι σε όλη την χώρα, με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων.

Τον υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Προσωπικού – Οικονομικών, Εποπτείας Μέτρων κατά του κορωνοϊού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ευάγγελος Αυλήτης ο οποίος τον συνεχάρη για την πρωτότυπη ιδέα να διασχίσει την Ελλάδα σε διάστημα 180 ημερών.

Στην Κηφισιά έφτασε την 10 ημέρα του ποδηλατικού του ταξιδιού. Αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι στοχεύει να διατηρήσει ένα χαμηλό, σχεδόν μηδενικό, οικολογικό αποτύπωμα αξιοποιώντας το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς, ένα μικρό φωτοβολταϊκό για την απαραίτητη ενέργεια των συσκευών τηλεφωνίας/καταγραφής και διαμονή σε συνθήκες αυτόνομης κατασκήνωσης. 

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds