ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου η συνάντηση εργασίας στο Δημαρχείο για τη μετεγκατάσταση του 6ου Λυκείου

By  | 

Θ. Αμπατζόγλου: «Προτεραιότητά μας στη μετεγκατάσταση του 6ου Λυκείου η ασφάλεια της μαθητών και εκπαιδευτικών»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου παραβρέθηκε την Πέμπτη 13 Μαΐου 2021 στη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο με θέμα τη μετεγκατάσταση του 6ου Λυκείου με σκοπό την έναρξη των εργασιών για την ανέγερση νέου κτιρίου του ιδίου σχολείου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε υπό το συντονισμό του Σαγρή Παναγιώτη Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Αμαρουσίου, σε συνέχεια της ανακοίνωσης από τον Δήμαρχο στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 27η Απριλίου 2021, για την έγκριση από τον ΟΣΚ της χρηματοδότησης και των σχεδίων ανέγερσης των νέων κτιριακών υποδομών του 6ου Λυκείου Αμαρουσίου.

Απευθυνόμενους στους συμμετέχοντες ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μεταξύ άλλων τόνισε: «Πρέπει να αδράξουμε την ευκαιρία ανέγερσης του νέου Σχολείου και να συνεννοηθούν γρήγορα οι εμπλεκόμενες πλευρές για τη βέλτιστη λύση μετεγκατάστασης. Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι πως όποια ταλαιπωρία δημιουργηθεί θα είναι προσωρινή, αλλά τα οφέλη θα είναι σημαντικά για την εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής σε βάθος δεκαετιών. Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια και για το λόγο αυτό οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου μας τίθενται στη διάθεση της ομάδας εργασίας για την υλοποίηση του εγχειρήματος».

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι:

Ψαχούλας Γιάννης, Δντής Β’θμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθηνών

Άνθη Αναστασία, Αναπληρώτρια Δντρια Β’θμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθηνών

Αντωνόπουλος Δημήτριος, Δντής 6ου Λυκείου Αμαρουσίου

Διαμαντής Χριστόδουλος, Δντής 5ου Γυμνασίου Αμαρουσίου

Μπούρας Βασίλειος, Πρόεδρος Συλλόγων Γονέων Αμαρουσίου & Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων 6ου Λυκείου Αμαρουσίου

Πάπαρου Λουϊζα, Πρόεδρο Συλλόγου Γονέων 5ου Γυμνασίου Αμαρουσίου

και ο

Παπαδόπουλος Μιχάλης, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β’θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρουσίου

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds