Δήμος Κηφισιάς

67η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

By  | 

Επισκεφτήκαμε την 67η Ανθοκομική Έκθεση κατά την πρώτη μέρα λειτουργίας του. Χρώματα και αρώματα από μια τεράστια ποικιλία λουλουδιών φυλακίζουν τις αισθήσεις.

Το φετινό θέμα της έκθεσης είναι οι »κήποι του κόσμου», όπου ο επισκέπτης μπορεί να δει από κοντά και να θαυμάσει κήπους από εννέα χώρες του κόσμου…

Οι εννέα κήποι του κόσμου είναι: ο κήπος της Ελλάδας, ο κήπος της Ιαπωνίας, ο κήπος της Αγγλίας, ο κήπος της Γαλλίας, ο κήπος της Βραζιλίας, ο κήπος του Μεξικό, ο κήπος της Ισπανίας, ο κήπος της Ολλανδίας και ο κήπος της Αυστραλίας.

Έτσι με μια απλή βόλτα μέχρι την Ανθοκομική Έκθεση, μπορεί όποιος θέλει να ταξιδέψει σε αυτές τις εννέα χώρες και να γνωρίσει τα φυτά και τα λουλούδια που υπάρχουν σε αυτές τις χώρες αλλά να θαυμάσει και το πως είναι διαμορφωμένοι αυτοί οι κήποι.

Ο επισκέπτης μπορεί να κάνει τις αγορές του σε φυτά και λουλούδια αλλά παράλληλα να συμβουλευτεί τους γεωπόνους για όποια απορία σχετικά με τη φροντίδα των φυτών.

Στην 67η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς εκτός από την τεράστια ποικιλία σε λουλούδια θα βρείτε και άλλα πολύ όμορφα πράγματα, όπως παραδοσιακά γλυκίσματα, δώρα κ.α.

Η Έκθεση λειτουργεί καθημερινά μέχρι και τις 23 Μαΐου από τις 10:00 μέχρι τις 22:00 και τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας.

Ευχαριστούμε τον κ. Λουτριώτη Βαγγέλη για τις πολύ όμορφες φωτογραφίες. https://www.instagram.com/loutriotisevagelos/?hl=el

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds