ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Αίτηση χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης για γωνίες ανακύκλωσης υπέβαλε ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης

By  | 

Νέα αίτηση χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» υπέβαλε ο  Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης. Πρόκειται για την Πράξη με τίτλο «Χωριστή Συλλογή Βιοαποβλήτων και Γωνιές Ανακύκλωσης του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης», έγινε στο Πλαίσιο της Πρόσκλησης AT 04  και έχει προϋπολογισμό 1.417.940,00€.

         Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ως δημοτική αρχή αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα προκειμένου να υλοποιήσουμε έργα πνοής και να βελτιώσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους συμπολίτες μας. Όπως και στην περίπτωση των Προγραμμάτων ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ δίνουμε προτεραιότητα και στο Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης στις πράσινες πολιτικές. Ο σχεδιασμός μας είναι μέσω αυτού του Προγράμματος να υλοποιήσουμε τη δέσμευσή μας για τη δημιουργία γωνιών ανακύκλωσης με υπόγειους κάδους. Και συνεχίζουμε την προσπάθεια με καλά προετοιμασμένες και πλήρεις αιτήσεις, προκειμένου να υλοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα έργα για τον Δήμο μας και να αποκτήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερο εξοπλισμό».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds