ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Δωρεάν covid test για γενικό πληθυσμό και εργαζόμενους στο Δήμο Βριλησσίων, τη Δευτέρα 10 Μαίου 2021

By  | 

• Δωρεάν covid test για όλους στην Πλατεία Αναλήψεως  Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης , στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, διοργανώνει σε συνεργασία με τονΕθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), δωρεάν έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου τη Δευτέρα 10 Μαίου 2021, στην πλατεία Αναλήψεως.   Κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο σημείο, όπου οι πολίτες άνω των 10 ετών, θα μπορούν να προσέλθουν από τις 10:00 π.μ. έως τις 15.00 μ.μ. και να υποβληθούν σε δειγματοληπτικό έλεγχο δωρεάν, γρήγορα και με ασφάλεια.   Οι ενδιαφερόμενοι για τη διενέργεια του τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα , το ΑΜΚΑ τους καθώς επίσης και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου στον οποίο θα λάβουν τα αποτελέσματα του test.  

• Επανέλεγχος εργαζομένων Δήμου Βριλησσίων   Στο πλαίσιο της προληπτικής φροντίδας υγείας και σε συνέχεια των επαναληπτικών ελέγχων στους εργαζόμενους του Δήμου Βριλησσίων προγραμματίστηκε επανέλεγχος τεστ covid-19 αντιγόνου, προς διαπίστωση συμπτωμάτων και αποφυγή διασποράς του COVID-19.      Η διενέργεια των covid-19 tests θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Μαίου 2021 και ώρα 10:00-15:00, στην αίθουσα ΤΥΠΕΤ, επί της οδού Π. Μπακογιάννη,  σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής,  τις «Κινητές Ομάδες Επισκέψεων στο Σπίτι» και του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας.    Κατά τη διαδικασία θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο και η προσέλευση των εργαζομένων θα γίνεται ανά 20 λεπτά από κάθε υπηρεσία.    Συνεχίζουμε τους προληπτικούς ελέγχους και παραμένουμε υγιείς.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds