Δήμος Κηφισιάς

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

By  | 


Στα πλαίσια της 67ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς που συμπίπτει φέτος με τον Εθνικό εορτασμό για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821, την ΤΕΤΑΡΤΗ  5/5 και ώρα 21:00, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή συναυλία με τίτλο «ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».

Η συναυλία είναι ένα αφιέρωμα στην Ελλάδα του 1821 μέσα από τραγούδια Γάλλων Φιλελλήνων, αλλά και μέσα από το Ελληνικό και Παραδοσιακό Τραγούδι. Η καλλιτεχνική Διεύθυνση, Ενορχήστρωση και Πιάνο είναι από τον κ. Γιώργο Νιάρχο με σολίστ την κυρία Μάρα Θρασυβουλίδου (υψίφωνος), συνοδευόμενη από πολυμελές φωνητικό και ορχηστρικό σύνολο. Η συναυλία που γίνεται με την αρωγή της Περιφέρειας Αττικής, θα γυριστεί στο Άλσος Κηφισιάς και θα μεταδοθεί σε Live streaming από το κανάλι της Ανθοκομικής Έκθεση Δήμου Κηφισιάς στο YouTube (από το παρακάτω link)

https://www.youtube.com/watch?v=3CRsZ6Cn_3I

ή εναλλακτικά στo

https://www.youtube.com/channel/UCmoXzVvEzgz9qUOymAcjm0w/LIVE

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds