ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Στην Ιερά Ακολουθία της Αναστάσεως στην Αγία Μαρίνα Ερυθραίας παρέστη ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

By  | 

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παρέστη το βράδυ του Μ. Σαββάτου 1 Μαΐου 2021 στην Ιερά Ακολουθία της Αναστάσεως, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Ερυθραία. Η Ακολουθία, πραγματοποιήθηκε με την τήρηση όλων των περιοριστικών μέτρων για την προστασία από την πανδημία.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης δήλωσε: «Για μια ακόμα χρονιά γιορτάζουμε την Ανάσταση υπό τη σκιά της πανδημίας, πάντα όμως με την ίδια ευλάβεια και πίστη. Η Ανάσταση του Θεανθρώπου και το μήνυμα της οριστικής νίκης επί του θανάτου και της φθοράς, ας γεμίσει τις καρδιές μας, τώρα που ο δικός μας Γολγοθάς φτάνει επιτέλους στο τέλος του και το φως της ελευθερίας από τη μεγάλη δοκιμασία της ανθρωπότητας είναι πιο ορατό από ποτέ. Με αγάπη για τη ζωή και τον πλησίον μας, αυτές τις γιορτές τηρούμε με αυστηρότητα τα μέτρα προστασίας και συμμετέχουμε στο εμβολιαστικό πρόγραμμα, για να μπορέσουμε του χρόνου να γιορτάσουμε όλοι μαζί, αφήνοντας πίσω όσα ζήσαμε ως μια πικρή ανάμνηση. Χρόνια Πολλά σε όλον τον κόσμο, με υγεία. Με την ευχή, να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που βιώνουμε όλοι μας και του χρόνου να είμαστε κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Χριστός Ανέστη!».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds