ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Στους Αγίους Αποστόλους για την ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης

By  | 

Με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας τελέσθηκε η ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου από τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστολών Πέτρου και Παύλου Πεύκης χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κυρίου Κυρίλλου.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης παραβρέθηκε στην ακολουθία, δίπλα στην Υπουργό Παιδειας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και την αντιπεριφερειάρχη βορείου τομέα Αττικής Λουκία Κεφαλογιάννη.Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχαμε εφέτος την τιμή η ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στους Αγίους Αποστόλους να τελεσθεί χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας, ενώ μας τίμησαν επίσης με την παρουσία τους η Υπουργός Παιδειας και Θρησκευμάτων κυρία Νίκη Κεραμέως και η αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα Αττικής κυρία Λουκία Κεφαλογιάννη. Εύχομαι Χρόνια πολλά με υγεία και Καλή Ανάσταση!».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds