Δήμος Κηφισιάς

ΤΑ ΖΩΔΙΑ/ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

By  | 

γράφει η Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Κάτι πολύ σημαντικό συμβαίνει την εβδομάδα αυτή. Η Αφροδίτη από το 3ο δεκαήμερο των Διδύμων, κινείται προς την 22η μοίρα των μεταβλητών*. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όλα τα θέματα σχέσεων αλλά και συνεργασίας, …και κατά συνέπεια οικονομικά, θα αποκτήσουν μια πιο σαφή εικόνα (σε πρακτικό, επικοινωνιακό και επαγγελματικό επίπεδο). Παράλληλα την εβδομάδα αυτή, κορυφώνεται (για άλλη μια φορά) το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Σιγά-σιγά, αποφορτίζεται η συγκεκριμένη «πύλη» των μεταβλητών και ένα πιο σαφές τοπίο, αρχίζει να εμφανίζεται. 

Ο τομέας των σχέσεων (σε κάθε επίπεδο) αναζητά λύσεις, πάνω σε θέματα όπως οι εξιδανικεύσεις και  οι ανακρίβειες!
Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις νέες σας γνωριμίες, γιατί το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σηματοδοτεί ασάφειες & εξιδανικεύσεις, …αλλά παράλληλα και ατμόσφαιρες μοναδικής ομορφιάς.
Για την ώρα πάντως,  ας είναι το «καλάθι» μικρό και ας απολαύσετε… τις επιθυμίες σας, …αγκαζέ με τη λογική.
Στη συνέχεια, ο Ερμής από τον Καρκίνο, συναντά και πάλι τον παρορμητικό Άρη από τον Κριό, σχηματίζοντας ένα τετράγωνο. Το τετράγωνο αυτό, δημιουργεί εγρήγορση και άμεσα αντανακλαστικά. Επηρεάζει κυρίως τα παρορμητικά ζώδια, που έχουν πλανήτες στο τέλος του 2ου δεκαημέρου και αρχής 3ου. Θέματα προσωπικής έκφρασης, ενδέχεται και να εμφανίζονται με τρόπο… λίγο απότομο & εριστικό. 
Προσέξτε τα λόγια σας, ώστε να μην πληγώσετε άθελα σας, αγαπημένους σας φίλους , συνεργάτες αλλά και οικογένεια.  

 
Το εξάγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα, μπορεί και να λειτουργήσει θεραπευτικά, ρυθμίζοντας εντάσεις, …που τυχόν προκληθούν.
Είναι γνωστό πως ο Ερμής, αφορά ότι έχει σχέση με την επικοινωνιακή μας ταυτότητα και λογική (ή και όχι λογική συμπεριφορά, εξαρτάται από το ζώδιο).
Από θέμα όψης, θα κάνει αντίθεση με τον Δία και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Ο ωραιότατος και δυναμικός αυτός συμβολισμός, θα επηρεάσει τα παρορμητικά αλλά και τα μεταβλητά ζώδια.  Όσοι από εσάς έχετε πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία, (γωνιακούς οίκους) που βρίσκονται από την 19η έως και την 21η μοίρα των παρορμητικών και μεταβλητών ζωδίων, επηρεάζονται περισσότερο. Τα ζώδια αυτά, έχουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες, που καλό θα ήταν να δράσουν κατάλληλα.
Μεγάλη προσοχή, χρειάζεται η αντίθεση Ερμή Πλούτωνα(την 1η Αυγούστου), για τους παρορμητικούς εκπροσώπους που έχουν πλανήτες, από την 22 έως την 24η μοίρα.

Προσοχή σε θέματα επιβολής μέσω του λόγου. Να είστε εγκρατείς, γιατί η λεκτική σας δύναμη, μπορεί να είναι …πιο έντονη απ όσο φαντάζεστε!
Κατά την υπόλοιπη του πορεία μέσα στον Αύγουστο, ο Ερμής θα περάσει πολύ γρήγορα από το ζώδιο του Λέοντα και θα «φτάσει» μέχρι και την 20η μοίρα της Παρθένου. Η Αφροδίτη θα αλλάξει ζώδιο και θα μεταφερθεί σε μια πιο τρυφερή θέση, δηλαδή στο ζώδιο του Καρκίνου. Ο Άρης θα παραμείνει στον Κριό και θα σχηματίσει το πρώτο του δυναμικό τετράγωνο (μέσα Αυγούστου). Η κυρίαρχη του αυτή επαφή, να ενεργοποιήσει τους κοινωνικούς πλανήτες Κρόνο και Δία, αλλά …και Πλούτωνα! Παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, θα δώσουν το πρώτο τους δυναμικό στίγμα. (σε ότι αφορά τις μεγάλες δυνάμεις,… και για ότι πρόκειται να ακολουθήσει …μέσα στο 2020). Θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις,…για τα «πόστα» εξουσίας και  δύναμης.


Ο Ήλιος από τον Λέοντα, ενεργοποιεί τα σταθερά ζώδια του 1ου και 2ου δεκαήμερου. Εποχή δηλαδή, εστίασης και συνειδητοποίησης εαυτού. Με λίγη καλή προσπάθεια, μπορεί να γίνουν όμορφα και απρόβλεπτα γεγονότα, που στόχο έχουν, μια νέα και δημιουργική ενασχόληση σε κάθε επίπεδο.  
Πρόταση: Υπάρχουν αρκετές ημέρες …για να επιτύχετε μεγαλύτερη χαλάρωση. Οι πρώτες 15 ημέρες του Αυγούστου, είναι οι πιο κατάλληλες. Καλείστε να αξιολογήσετε προς όφελός σας, όλες τις πραγματικές ευκαιρίες που έχετε, ώστε να αξιοποιήσετε  …ένα χαλαρωτικό διάλειμμα, από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Με Χαρά, για Kifissia Radio.blogspot.com Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
https://ouranokatevatoi.blogspot.com/2020/07/20-26.html

Παρορμητικά ζώδια: Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως.

Σταθερά ζώδια: Ταύρος, Σκορπιός, Λέοντας, Υδροχόος

Μεταβλητά ζώδια: Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς


Ζώδια στο στοιχείο Φωτιά: Κριός, Λέων, Τοξότης

Ζώδια στο στοιχείο Γη: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

Ζώδια στο στοιχείο Αέρας: Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος

Ζώδια στο στοιχείο Νερό: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds