ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Επτά φορείς του ιδιωτικού τομέα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δημάρχου για την παροχή tablets στους μαθητές

By  | 

Επτά φορείς του ιδιωτικού τομέα που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του Δήμαρχου Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσου Μαυρίδη για την παροχή tablets σε μαθητές οι οποίοι αδυνατούσαν να συμμετέχουν στην τηλεκπαίδευση. Πιο συγκεκριμένα η Eurobank, η Alpha Bank και η Τράπεζα Πειραιώς που έχουν υποκαταστήματα στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης, η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, η Εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, που εδρεύουν εντός της πόλης μας και η εταιρεία ΝΟΗΣΙΣ που συνεργάζεται επί χρόνια με τον Δήμο συμμετείχαν είτε με προσφορά χρημάτων ή με αγορά tablets σε αυτή την πρωτοβουλία.

Ήδη 60 tablets έχουν παραδοθεί σε μαθητές που τα είχαν πραγματικά ανάγκη από τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου, ενώ 1.000 ευρώ ακόμη θα διατεθούν για αυτό τον σκοπό τις επόμενες ημέρες. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο ότι επτά ιδιωτικές επιχειρήσεις που έχουν δεσμούς με τον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα μου να στηρίξουν τους μαθητές μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα στελέχη τους, που απάντησαν θετικά στην επιστολή μου και βοηθούν με αυτό τον τρόπο περισσότερες από 60 οικογένειες της Λυκόβρυσης και της Πεύκης, που πραγματικά έχουν την ανάγκη αυτής της στήριξης. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τη διοίκηση των Σχολικών μας Επιτροπών για το έργο που επιτελούν.

Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να θέτουμε τους μαθητές μας, τη νέα γενιά του Δήμου μας σε πρώτη προτεραιότητα, αξιοποιώντας κάθε πηγή χρηματοδότησης και κάθε συνεργασία».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds