ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Από 1 Μαΐου ξεκινά το πρόγραμμα φύλαξης του Δήμου Πεντέλης. Οι καθημερινές περιπολίες κάθε βράδυ σε ολόκληρη την πόλη ενισχύουν την ασφάλεια των πολιτών

By  | 

Ξεκινούν από την 1η Μαΐου οι καθημερινές περιπολίες τις βραδινές ώρες στους δρόμους της πόλης μας που θα γίνονται από πέντε οχήματα φύλαξης στελεχωμένα με ειδικά εκπαιδευμένα πληρώματα.

Οι περιπολίες πέρα από την αποτρεπτική ισχύ τους και τη σοβαρή ενίσχυση της ασφάλειας στην πόλη, θα:

  • ειδοποιούν το Δήμο για έκτακτα περιστατικά,
  • συμβάλουν στην πυρασφάλεια της πόλης,
  • έχουν δυνατότητα παροχής πρώτων βοηθειών αν παραστεί τέτοια ανάγκη
  • έχουν στοιχειώδη εξοπλισμό για αντιμετώπιση πυρκαγιών στη φάση της έναρξη της.

Η συνεργασία με το Δήμο, θα είναι διαρκής με τη χρήση όλων των μέσων της σύγχρονης τεχνολογίας.

Ο Δήμος Πεντέλης, με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας στην πόλη,  διενέργησε  ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό, και μετά την ανάδειξη της εταιρία φύλαξης  υπέγραψε τη σχετική σύμβαση διαρκείας τριών ετών. Η σύμβαση προβλέπει:

Την καθημερινή ενίσχυση της ασφάλειας της πόλης, επτά ημέρες την εβδομάδα, τις βραδινές ώρες με πέντε οχήματα περιπολίας. Τα οχήματα, εκτός από τις περιπολίες στους δρόμους της πόλης θα ελέγχουν τακτικά όλα τα δημοτικά κτήρια και εγκαταστάσεις και τη περιοχή του κοιμητηρίου των Μελισσίων, όπου σταθμεύουν οχήματα του Δήμου.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε:

«Με τις καθημερινές περιπολίες, υλοποιούμε ακόμα μία ιδιαίτερα σημαντική, δέσμευση μας απέναντι στους συμπολίτες μας. Ενισχύουμε την ασφάλεια της πόλης μας, καθώς η προστασία της ζωής και της περιουσίας των συμπολιτών μας είναι για εμάς πρωταρχικής σημασίας. Αν και η αρμοδιότητα αυτή ανήκει στο Κράτος, ως Δήμος καταβάλλουμε πάντα κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση της ασφάλειας

Θέλουμε οι συμπολίτες μας να αισθάνονται ασφαλείς και οι περιπολίες, σίγουρα θα συμβάλουν σε αυτό».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds