Εκδηλώσεις

Διαδικτυακή Ημερίδα των Επιτροπών Καταγραφής Θεμάτων Υγείας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος ΕΝΠΕ την Τρίτη 20 Απριλίου 2021

By  | 

Η ημερίδα διεξάγεται με πρωτοβουλία του Προέδρου της Επιτροπής Υγείας και Α’ Αντιπροέδρου της ΕΝΠΕ, Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) πραγματοποιεί την Τρίτη 20 Απριλίου 2021 στη 01:00 το μεσημέρι Διαδικτυακή Ημερίδα των Επιτροπών Καταγραφής Θεμάτων Υγείας.

Κεντρικό θέμα της ημερίδας, η οποία διεξάγεται με πρωτοβουλία του Προέδρου της Επιτροπής Υγείας και Α’ Αντιπροέδρου της ΕΝΠΕ, Γ. Πατούλη είναι η «Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της χαρτογράφησης των υγειονομικών συνθηκών και αναγκών, αλλά και των δεδομένων και ελλείψεων των Περιφερειών».

Η ημερίδα θα ξεκινήσει με χαιρετισμό από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και τον Πρόεδρο της ΕΝΠΕ Απόστολο Τζιτζικώστα ενώ η Κεντρική Εισήγηση θα γίνει από τον Γ. Πατούλη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Ημερίδας τοποθετήσεις θα πραγματοποιηθούν από τον Παθολόγο – Λοιμωξιολόγο, Ομότιμο Καθηγητή Παθολογίας ΕΚΠΑ Γιώργο Σαρόγλου, την Πνευμονολόγο και Πρόεδρο ΚΕ.ΣΥ. Μίνα Γκάγκα και τον Καθηγητή Υγιεινής και Επιδημιολογίας Πανεπιστημίου Πατρών Απόστολο Βανταράκη.

Παρεμβάσεις θα γίνουν από τους Περιφερειάρχες ενώ οι εισηγήσεις θα πραγματοποιηθούν από τους Εκπροσώπους των Επιτροπών Καταγραφής Υγείας των 13 Περιφερειών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ.: 213-2063501, 504, 807, 210-6993404 Fax: 213-2063513 Ε-mail: pressoffice@patt.gov.gr

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds