ΠΑΣΧΑ

Τέρπανδρος – Κωνσταντίνος Βελλιάδης «Ζωή ενΤάφω» Τραγουδά ο Κώστας Μακεδόνας

By  | 

Όπως κάθε χρόνο, τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και των Ανθρώπινων Παθών, το τραγούδι «Ζωή εν Τάφω» βρίσκει αιτία και αφορμή να μεταφέρει μέσα από νότες, λόγια και συναισθήματα το μήνυμα για ένα καλύτερο σήμερα!

Μέσα από τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδος, ο στιχουργός Τέρπανδρος εμπνέεται από τη συγκεκριμένη φράση και τη χρησιμοποιεί ως αιτία για να δώσει μέσα από τους στίχους του την εικόνα της διένεξης, του μίσους και της απόγνωσης του πολέμου, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα αισιοδοξίας και προσμονής για μία καλύτερη ζωή.

Ο συνθέτης Κωνσταντίνος Βελλιάδης χρησιμοποιώντας τις νότες του, ντύνει μουσικά το εγχείρημα προσδίδοντας μία κατανυκτική ατμόσφαιρα, εκφράζοντας γλαφυρά την τραγικότητα των σκηνών.

Ο εξαιρετικός Κώστας Μακεδόνας ερμηνεύει με το δικό του μοναδικό, δωρικό τρόπο τα δρώμενα. Μας περιγράφει συγκλονιστικά τις στιγμές, οδηγώντας μας να βιώσουμε το άδικο και το μάταιο του πολέμου, χρησιμοποιώντας το ηχόχρωμα της φωνής του ως αφύπνιση και προσφέροντας μας λύτρωση στο ρεφραίν, με τρυφερότητα και παράλληλα με μία θαρραλέα επίγνωση, ότι υπάρχει ελπίδα.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds