Δήμος Κηφισιάς

2ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ Ε-BAZAAR

By  | 

Τo Πασχαλινό E-Bazaar μας είναι γεγονός!Ποιός θα το φανταζόταν ότι για δεύτερη χρονιά δεν θα μπορέσουμε να ανταλλάξουμε ευχές από κοντά και να κάνουμε τις πασχαλινές αγορές μας στον καθιερωμένο πάγκο του Συστήματος στην Κηφισιά!

Η Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης του 2ΣΠΚ θέλοντας όμως να συνεχίσει και φέτος την παράδοση της πασχαλινής αγοράς που στόχο έχει την οικονομική ενίσχυση του Συστήματος μας, ετοίμασε με κέφι και μεράκι λαμπάδες και άλλες ανοιξιάτικες δημιουργίες που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας μπαζάρ. Όμορφα δώρα για τους αγαπημένους σας και λαμπάδες, όλα φτιαγμένα με αγάπη από τις εθελόντριες μας καθώς και το καινούργιο fleece του Συστήματος, για τις προσκοπικές εκδρομές αλλά και τις οικογενειακές αποδράσεις! Απαραίτητο αξεσουάρ στην καθημερινότητα μας η προστατευτική μάσκα που θα τη βρείτε σε δυο διαφορετικά μεγέθη με το σήμα του Συστήματος μας. Τέλος η κλασική πια κούπα του Συστήματος μας για να ξεκινά η κάθε ημέρα σας προσκοπικά. Κάντε τις παραγγελίες σας με ασφάλεια, ηλεκτρονικά από 16/4 -23/4/2021.

Μετά την παραγγελία σας θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά για την ημέρα και ώρα παραλαβής. Θα τηρηθούν αυστηρά οι ώρες των ραντεβού για αποφυγή συνωστισμού.

Σας ευχαριστούμε που αυτές τις δύσκολες στιγμές στηρίζετε το έργο μας.

Μένουμε ασφαλείς, τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε σύντομα να βρεθούμε και πάλι από κοντά για περισσότερο προσκοπικό παιχνίδι!

Παραγγελίες ηλεκτρονικά στο: https://forms.gle/Gzp2XoMk5WAuJorY8

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds