ΒΙΒΛΙΟ

Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΝΟ

By  | 

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ

Ο Φιλ –δεκατετράχρονος έφηβος– αναζητά τρόπους να ξεπεράσει την ψυχρότητα µε την οποία τον µεγάλωσαν οι γονείς του, αλλά και να µπορέσει κάποια στιγµή να µιλήσει χωρίς να µπλέκονται γράµµατα και συλλαβές µέσα στο στόµα του.
Η Λάουρα, εκείνη η περίεργη γυναίκα που γνωρίζει όταν πάει να µείνει στο σπίτι του παππού του, θα σταθεί αφορµή να µάθει ο Φιλ για την ύπαρξη του Καπιτάνο.
Αλλά τι είναι αυτός ο Καπιτάνο; Σκληρός και άκαρδος ήρωας ενός παλιού κόµικ ή κάποιος που ο Φιλ θα ήθελε να του έµοιαζε;

Μια απρόβλεπτη ιστορία µυστηρίου, όπου οι καθηµερινοί άνθρωποι έρχονται αντιµέτωποι µε τους υπόγειους φόβους τους και τις κρυµµένες ενοχές τους. Ένα μυθιστόρημα που θα βοηθήσει τους νέους να αποδεχθούν την πραγματική τους ταυτότητα.

Ένα λαμπερό βιβλίο που καταφέρνει να μιλήσει για την ουσία της ανθρώπινης ύπαρξης την εποχή που ξανοίγεται στον κόσμο.

Ο Μάνος Κοντολέων γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι πεζογράφος. Γράφει µυθιστορήµατα, διηγήµατα, θέατρο, µικρές ιστορίες και παραµύθια. Τα περισσότερα από τα βιβλία του έχουν ως κέντρο τους βιώµατα της παιδικής ηλικίας.

www.kontoleon.gr

manoskontoleon2.blogspot.com
manoskontoleon.blogspot.com

manoskontoleonbibliography.blogspot.com

ΣΕΙΡΑ: ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ                          

ΣΕΛΙΔΕΣ: 208                                               ΣΧΗΜΑ: 14Χ21

ISBN: 978-960-16-9235-7         ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: ΜΑΡΤΙΟΣ 2021, Λ.Τ.  9.50 €

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds