ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Θάνος Βερέμης και Στέφανος Καβαλλιεράκης μιλούν για την Επανάσταση του 1821 στο Κανάλι YouTube του Δήμου Διονύσου, την Πέμπτη 15/4 στις 7:30 μ.μ.

By  | 

Ο Δήμος Διονύσου διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση για την Επανάσταση του 1821,  η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω livestreaming στο κανάλι YouTube  του Δήμου Διονύσου στο σύνδεσμο https://bit.ly/3g3rCmC

Στην εκδήλωση, την οποία θα συντονίσει η κ.Λίλη Θεοδώρου, θα συμμετέχουν με εισηγήσεις τους οι:

– κ.Θάνος Βερέμης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής & Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), Ομότιμος Καθηγητής του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην Ιστορία και τις Διεθνείς Σχέσεις – Θέμα: «Ελληνική Επανάσταση, Ιστορική Εξέλιξη από την έναρξη έως τη θητεία του Καποδίστρια».

– κ.Στέφανος Καβαλλιεράκης, Ιστορικός, Διευθυντής Διευθυντής Μουσείου Πόλεως των Αθηνών-Ιδρυματος Βούρου Ευταξία, συγγραφέας & Αρθρογράφος – Θέμα:«Ένα έθνος σε κίνηση, η πορεία μέχρι την Ελληνική Επανάσταση».

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ακόμη ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Νίκος Καρυστινός.

Κατά τη διάρκεια της  εκδήλωσης θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων από τους πολίτες προς τους συμμετέχοντες, μέσω του email politismos@dionysos.gr

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds