Αθλητισμός

Αναστολή λειτουργίας του Κολυμβητηρίου στο Δ.Α.Κ. Μελισσίων για έργα συντήρησης

By  | 

Ανακοινώνεται ότι με απόφαση της Δημάρχου Πεντέλης Δήμητρας Κεχαγιά αναστέλλεται η λειτουργία του Κολυμβητηρίου στο Δ.Α.Κ. Μελισσίων για την υλοποίηση των απαραίτητων έργων συντήρησης από την Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 έως και το Σάββατο 22 Αυγούστου 2020.

Οι καθιερωμένες εργασίες συντήρησης και απολύμανσης πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να παραμένουν οι εγκαταστάσεις σε υψηλά επίπεδα υγιεινής και ασφάλειας.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds