ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ

Αστρολογικά Νέα 12-20 Απριλίου

By  | 

Νέος Σεληνιακός Κύκλος
(12 Απριλίου – 11 Μαΐου)

(Το κείμενο αφορά και τα 12 ζώδια)

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Βρισκόμαστε στα μέσα του Απριλίου. Η 1η νέα Σελήνη του Αστρολογικού έτους (2021), βρίσκεται ήδη εδώ (από το 3ο δεκαήμερου του Κριού). Αναζητά νέες κινήσεις και νέες αρχές. Αρχές, που θα αντλήσουν τη δύναμη τους, μέσα από την εμπειρία, τον αυθορμητισμό, τη γνώση ….αλλά και άλλα πολλά…!  

Το 3ο δεκαήμερο των Παρορμητικών, θα κινήσει τα νήματα της εποχής. (Για έναν Σεληνιακό μήνα…και όχι μόνο…). Όσοι έχετε πλανήτες από την 21η έως την 27η μοίρα των Παρορμητικών (Κριός, Ζυγός, Καρκίνος Αιγόκερως), θα έχετε τον κυρίαρχο λόγο, …στα δρώμενα της εποχής.

Η σημαντική τοποθέτηση των πλανητών (της Νέας Σελήνης), κινεί πολλά θέματα, που αναζητούν τον επαναπροσδιορισμό, αλλά και την απόφαση της τελικής μας ΄΄θέσης΄΄ (από άποψη ψυχολογικής τοποθέτησης). Θα κληθούμε να είμαστε δίκαιοι και ειλικρινείς, ….τόσο με τον εαυτό σας, όσο και με τους άλλους. (Αφορά και 12 ζώδια).

Σημαντικό τόνο, θα δώσει το 3ο δεκαήμερο των Μεταβλητών, ….που με την ενδυνάμωση του, θα δείξει τις κατάλληλες λύσεις. Λύσεις, που σε ένα πρώτο επίπεδο, θα διευκολυνθούν από τη συνέργεια του Δία (στον Υδροχόο), και του Άρη από τους Διδύμους.  

Οι ΄΄διαλεύκανση΄΄ των διαπροσωπικών μας σχέσεων, αλλά και η προέκτασή τους, θα είναι το νούμερο 1 ζητούμενο της εποχής-Φιλικές, προσωπικές, επαγγελματικές ή ότι άλλο μπορούμε να θεωρήσουμε σχέση-εις.
Η σημαντικότερη όλων, θα αποδειχθεί η σχέση μας με τον εαυτό, και  καλούμαστε να είμαστε-όσο μπορούμε συνειδητοί. Συνειδητοί, στο επίπεδο της  βασικής μας αλήθειας (περί εαυτού). Αυτο έκφραση, αυτο εκδήλωση, ψυχική ταύτιση, …. ΄΄αποκάλυψη΄΄ κ.α.!

Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, δεν αστειεύεται. Ο σχηματισμός τετραγώνου με τη Νέα Σελήνητη συμμετοχή της Έριδας και της Αφροδίτης, περιπλέκουν διάφορα θέματα. Όσοι δουν την αλήθεια κατάματα ή είναι στο ΄΄κέντρο΄΄ τους,  θα ψιλιαστούν με ΄΄ικανοποιητικό΄΄ τρόπο, περί τίνος πρόκειται.

Οι δεσμοί της Σελήνης σε όψη με τον Χείρωνα, θα αναπτύξουν τις σχέσεις, που έχουν να κάνουν με την ΄΄ταυτότητα΄΄…όλων όσων πιστεύουμε. Θα βρούμε τη λύση; Θα βγούμε νικητές από την άποψη της επικοινωνιακής μας δυσχέρειας; Όλα θα δείξουν, φτάνει να έχουμε τη ΄΄σωστή΄΄ εικόνα του ρόλου, …που έχουμε ή διεκδικούμε, την τρέχουσα εποχή.

Ο Ωροσκόπος στο ζώδιο των Ιχθύων, αλλά και το Μεσουράνημα στο ζώδιο του Τοξότη, μας υποδεικνύει ότι τίποτα δεν είναι προσωπικό, αλλά ούτε και εγωκεντρικό. Καιρός είναι, να δούμε τη θέση μας μέσα στο σύνολο. Να αντιληφθούμε τον κόσμο ως μέρος του εαυτού μας. Φροντίζοντας τον εαυτό μας, φροντίζουμε και τους άλλους-συμβάλουμε στην εξέλιξη προς όλες τις κατευθύνσεις. (Και είμαστε σχεδόν σίγουροι, ότι η συνείδηση είναι αυτή που λείπει. Και δεν πρέπει να γίνει τεχνικά ή μηχανικά. Χρειάζεται να γίνει με την πραγματική μας διάθεση και να έχει στόχο, …την ολοκλήρωση της προσωπικότητας. Κοινώς, να ενώσουμε τα διάσπαρτα κομμάτια μας, …όσα δηλαδή, είχαμε παραμελήσει, συνειδητά, ή και ενδεχομένως ασυνείδητα…)!

Ο Κυβερνήτης των Ιχθύων βρίσκεται στην 1η γραμμή. (1ος οίκος).  Καλλιτεχνικές, εναλλακτικές, πνευματικές αλλά και (συντονιστικές) δυνατότητες σύνθεσης, βρίσκονται σε απόλυτη φόρμα-ενεργοποίηση.

Στο χέρι μας είναι, να κάνουμε τη ΄΄σωστή΄΄ επανασύνδεση, που σίγουρα θα κάνει την αλλαγή… προς την θετική και δημιουργική της κατεύθυνση.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds