ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη Σκύρο φέτος η “Evia Island Regatta 2021” και το Πανελλήνιο Κύπελλο Ανοικτής Θαλάσσης 2021

By  | 

Ο Δήμος Σκύρου, το Επιμελητήριο Εύβοιας και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χαλκίδας καλούν όσους ενδιαφέρονται να καταθέσουν προσφορές για την δυνατότητα έγκαιρης κράτησης δωματίων σε προνομιακή τιμή.

Ο Δήμος Σκύρου, το Επιμελητήριο Εύβοιας και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χαλκίδας καλούν όσους ενδιαφέρονται να καταθέσουν προσφορές για την δυνατότητα έγκαιρης κράτησης δωματίων σε προνομιακή τιμή για τα μέλη πληρωμάτων σκαφών και τους συνοδούς τους (οικογένειες, φίλους, χορηγούς), στα πλαίσια διεξαγωγής δύο σημαντικών αθλητικών γεγονότων που προάγουν τον τουρισμό και τον ναυταθλητισμό στον νομό Εύβοιας.
Πρόκειται για τους ιστιοπλοϊκούς αγώνες: “Evia Island Regatta 2021” που θα διεξαχθεί στις 31 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου (τα σκάφη θα βρίσκονται στην Σκύρο στις 4 Αυγούστου) και το Πανελλήνιο Κύπελλο Ανοικτής Θαλάσσης 2021 που θα διεξαχθεί στις 6-11 Αυγούστου.
Η διοργάνωση των δύο race events λαμβάνει μέρος σε έναν από τους πλέον τουριστικούς προορισμούς, όπως είναι η Σκύρος..
Για όσους επιθυμούν μπορούν να στείλουν την προσφορά τους μέσω email: vibouranta@gmail.com με θέμα: Regatta ORC 2021
H προβολή και διαφήμιση σε συνδυασμό με την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα, αναμένεται να έχει μεγάλη απήχηση.

πηγή:.evima.gr

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds